Jocurile de păcănele cu fructe sunt precum muzica clasică: nu se demodează niciodată. Erau foarte populare pe când existau sloturi doar la aparatele din agenții sau din cazinourile terestre, sunt foarte căutate și în prezent, când industria este dominată de cazinourile online.

Pe Casinos.ro poți vedea care sunt cele mai tari sloturi cu fructe, prezentate cu lux de amănunte. Iată-le pe primele zece dintr-un top alcătuit pe baza opțiunilor jucătorilor:

Double Play Superbet

NextGen Gaming a preluat tematica sloturilor cu fructe, pe care a transpus-o într-o formă grafică modernă. Aproape toate simbolurile sunt strălucitoare, alături de tradiționalii șeptari și clopoței apărând potcoave și diamante. Sunt două funcții speciale, „Double Play” și „Superbet”, care dau puteri sporite simbolului Wild. Minim trei simboluri Scatter aduc 15 jocuri gratuite, în timpul cărora jokerii de dublează. Miza minimă este de 0,25 lei. Payout: 95%

Plenty on Twenty

 

Este slot cu 5 role și 3 rânduri (20 de linii de plată) produs de Novomatic. Se întâmplă mai rar să vezi fructe zâmbind, dar în acest joc ai această ocazie. Și nu te alegi doar cu un zâmbet. Dacă simbolurile se aliniază corect, câștigi bani. Simbolul Wild este un șeptar încălțat. El substituie orice alte simbol (cu excepția steluței aurii, care este simbol Scatter) și aduce de 50 de ori miza dacă apare de cinci ori pe ecran. Steluța este cel mai valoros simbol (5 steluțe înseamnă de 500 de ori miza). Cea mai mică valoare a unei rotiri este 0,20 lei. Payout: 95,61%.

Power Stars

 

A fost lansat tot de Novomatic, dar în acest caz grafica este una clasică, precum cele de la aparate. Simbolul Wild Power Star aduce o rotire suplimentară, în care acest simbol se extinde pe toată coloana pentru a forma combinații câștigătoare. Lista simbolurilor este completată de șeptari, clopoței și steluțe (Wild-uri care pot apărea doar pe coloanele 2, 3 și 4 și înlocuiesc orice simbol de pe coloanele pe care apar). 77777 aduce un câștig de 100 de ori miza, iar cinci clopoței înseamnă 50x miza. Cele mai valoroase fructe sunt pepenele și strugurele (20x miza). Miza minimă este 0,10 lei. Payout: 95,54%.

Shining Crown

 

EGT a dat lovitura cu acest slot cu fructe, șeptari și clopoței. Simbolul Wild este coroana strălucitoare, care se extinde pe toată coloana și înlocuiește orice alt simbol, dacă se pot forma combinații câștigătoare. Nu sunt înlocuite steluțele purpurii (3 simboluri aduc 20x miza) și simbolul dolarului (5 dolari aduc 100x miza), care sunt Scatter. Cel mai valoros simbol este șeptarul (77777 înseamnă 500x miza). Există și patru jackpot-uri progresive, plus funcția gamble, prin care câștigul fiecărei runde se poate multiplica. Miza minimă per rotire este 0,20 lei. Payout: 97,40%.

Super Fast Hot

 

Este un joc produs de IsoftBet care are funcția Respin sub fiecare rolă. Dacă achiți costul, poți roti suplimentar numai acea rolă. Cinci simboluri jackpot pe o linie, la miză maximă, declanșează jackpot-ul progresiv. Minim 3 simboluri Scatter aduc de la 10 runde gratuite în sus, iar două simboluri diamant declanșează două runde gratuite în timpul cărora Wild și Diamond rămân fixe. Miza este 2,5 lei. Payout: 94,60%.

Ultra Hot Deluxe

 

Este un alt joc Novomatic cu premii „fierbinți”, chiar dacă există numai cinci linii de plată. Dacă ecranul se umple cu același simbol, se declanșează și un factor de multiplicare de 2x. Este un slot la care își permite să se distreze toată lumea, miza minimă fiind de 0,05 lei. Trei șeptari aduc de 150x miza rotiri norocoase, iar trei steluțe înseamnă câștig 40x miza. Cele mai valoroase fructe sunt prunele și portocalele. Payout: 95,17%.

Xtra Hot

 

Aceeași companie Novomatic a produs un joc (e)xtra simplu, dar care poate fi încercat cu plăcere. Pe lângă fructe, șeptari, steluțe, BAR și fructe, apare simbolul „X”. Ca de obicei la sloturile de acest gen, 77777 generează un câștig de 1000x miza rotirii. Prunele, lămâile, portocalele și cireșele au aceeași valoare (40x pentru cinci simboluri pe linie). Miza minimă per rotire este 0,05 lei. Payout: 95,66%.

20 Super Hot

 

20 Super Hot are un super Payout, de 97%. Grafica este caracteristică celor de la EGT. Sunt întâlnite următoarele simboluri: șeptari, steluțe pepeni, prune, struguri, lămâi și portocale. Cinci șeptari echivalează cu un câștig de 500 de ori miza. Ca și Shining Hot, acest joc are funcția Gamble, prin care se pot multiplica toate câștigurile.

Burning Hot

 

Este construit pe aceeași idee ca și 20 Super Hot, de EGT, dar simbolul principal este trifoiul cu patru foi, care are rol de Wild și înlocuiește orice alt simbol cu excepția celor Scatter (dolarul și steluța purpurie). Fructele care aduc cel mai mare câștig (de 100x miza pentru cinci simboluri) sunt pepenele și strugurele. Payout: 96,45%.

Fruit Mania

 

Este produs de Playtech. Nu există simbol Wild sau simbol Scatter, dar  trei simboluri consecutive reprezentând soarele, de la stânga la dreapta, pe aceeași linie, declanșează o rundă bonus. În acel moment, trebuie să alegi un fruct pe trei rânduri, fiecare aducând un premiu diferit. Există și un jackpot cu cinci zerouri. Miza minimă per rundă este 1,25 lei. Payout: 98,71%.