Politic

Jean Padureanu, internat de urgenta la spital

Fostul președinte al Gloriei Bistrița Jean Padureanu nu a apucat sa se bucure prea mult de libertate dupa ce a fost eliberat conditionat din inchisoare saptamana aceasta.
 
jean-padureanu-spital
 
Jean Padureanu a fost internat de urgenta la spital in aceasta dimineata dupa ce a suferit un accident in casa din Bistrita. Potrivit informatiilor oferite de B1 TV, acesta ar fi cazut pe scarile din locuinta sa.
 
Starea de sanatate a celui supranumit “Lordul” era una foarte grava inca de anul trecut, cand avocatul sau incerca sa il scoata din inchisoare si sa explice procurorilor ca, la 78 de ani, Padureanu are o sanatate precara:
 
“Starea domnului Pădureanu nu e relativ gravă, este extrem de gravă, are o serie întreagă de afecţiuni, principala fiind un diabet în aprope de stare comatoasă şi o situaţie în ce priveşte afecţiunile neurologice, nu o spun eu, o spun medicii, care au constatat semne ale bolii Alzheimer”, a declarat in trecut, pentru B1 tv, avocatul Ioan Cazacu.
 
In ciuda faptului ca la iesirea din penitenciar, Padureanu a afisat o mina vesela si optimista care nu trada vreo boala grava, iata ca spusele avocatului si diagnosticul medicilor se confirma, starea de slabiciune si de confuzie fiind cea care a dus la producerea accidentului din aceasta dimineata.