Irina Tănase
Actualitate

Irina Tănase, audiată la DNA. Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a venit însoțită de un avocat

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, a fost audiată, vineri dimineață, la DNA, susțin surse citate de Antena 3. Ea a venit la sediul Direcției însoțită de un avocat. Tânăra a fost citată în calitate de martor într-un dosar care are legătura cu fostul lider PSD.

Irina Tănase, martor în dosarul TelDrum

La finele lui 2020, Irina Tănase a fost chemată ca martor în dosarul TelDrum. Ea a spus că nu a dat declaraţii în dosar, pentru că pe vremea aceea avea opt ani: „Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa (procuroarea) să ne cunoaştem”.

Tănase a mai spus atunci că totul e o „răzbunare a sistemului”.

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit la sfârșitul anului trecut. Motivul separării ar fi fost un iubit al blondinei de mai demult, bărbat de care ea nu ar fi uitat și cu care s-ar fi întâlnit și în prezent.

Când a aflat că e înșelat, Dragnea și-a luat bagajele și a plecat la Alexandria, acolo unde are și o vilă.

Irina a negat vehement că ar fi continuat relația cu fostul iubit, dar nu a fost primită la discuție de Dragnea.

„Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a transmis fostul lider PSD, după despărțire.