Actualitate

Ionuț Negoiță: „Am pierdut unul dintre noi”

Fotbalul românesc este în doliu după ce Dinamo l-a pierdut, vineri seară, pentru totdeauna, pe fotbalistul camerunez Patrick Ekeng.

Mijlocașul lui Dinamo a fost introdus pe teren în minutul 63 și șapte minute mai târziu acesta avea să cadă ca secerat la mijlocul terenului fără să fie atins de nimeni. Fotbalistul lui Dinamo a rămas inert și toate eforturile de a-l readuce la viață au fost în zadar.
Președintele clubului Dinamo, Ionuț Negoiță a spus: „Trecem prin momente foarte dificile, care ne marchează din nou, dramatic, istoria încercată. Patrick era un tânăr plecat departe de casă, care a luptat în tricoul lui Dinamo pentru a-și întreține familia și pentru a-și urma visul de a ajunge un mare fotbalist. Este un coșmar, o tragedie care a umbrit fotbalul din întreaga lume! Toți dinamoviștii suntem în doliu, am pierdut unul dintre noi. Suntem și vom fi alături de familia lui Patrick, pe care o vom sprijini cu tot ce putem. În numele tuturor dinamoviștilor transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!”