Monden, Stiri

Ioana Tufaru o sa ajunga sa cerseasca

Ioana Tufaru o sa ajunga sa cerseasca

blankIoana Tufaru este intr-un colaps permanent, aceasta a ajuns recent pe mana medicilor pe motiv ca a facut tensiune mare si febra dupa ce a aflat cat are de platit la intretinere. Ioana o sa ramana pe strazi daca nu o sa isi achite datoria de la intretinere, 28.500 de ron. Dupa ce s-a operat recent la sani si a slabit enorm din cauza stresului, picatura care a umplut paharul a fost vestea acestei datorii.

 „Ioana a avut un puseu de febra si trebuie sa vedem ce se intampla. Are o tuse tabagica si impreuna cu febra poate sa duca la pneumonie. Are pulsul destul de ridicat, dar acest lucru se intampla din cauza febrei”, mentioneaza doctorul care o trateaza. 

Ioana pe de alta parte se plange la tv despre tragedia vietii ei care probabil o sa o duca in pragul de a cersi pe strada : „Am mari necazuri din cauza datoriilor. Suma s-a strans in trei ani dar nici cand am vrut sa platesc nu mi-au luat banii pentru ca nu aveam toata suma. Cred ca s-au pus bani si din burta. Se fac presiuni asupra mea sa vand apartamentul pentru ca este singura solutie sa platesc suma asta”, a spus Ioana.

 

 
 
blank