Cuplul Antonia – Alex Velea se afla in atentia opiniei publice de mai bine de un an, adica de cand cei doi se iubesc si au decis sa nu-si mai ascunda sentimentele.

alex velea antonia 1

Daca initial, Antonia parea doar o fata frumoasa care a aparut si a topit inima unui dur insurat (pe atunci), in realitate insa, lucrurile stau cu totul altfel. Surse apropiate celor implicati in aceasta telenovela netelevizata sustin ca Antonia ar fi avut un plan cu adevarat malefic ca sa puna mana pe Alex Velea.

Alex Velea si Ana, fosta sa sotie, s-au cunoscut in anul 2010, la metrou. A fost dragoste la prima vedere, iar doi ani mai tarziu cei doi s-au casatorit. Au avut un mariaj fericit pana cand in peisaj a aparut Antonia. Dintr-odata, Alex Velea s-a schimbat total si a marturisit ca dragostea pentru sotia sa s-a consumat si vrea sa divorteze. Din pacate insa pentru Ana, acesta se indragostise iremediabil de Antonia, care ar fi facut orice ca sa il aiba. Potrivit unor apropiati ai cantaretei, aceasta a pus la punct un plan diabolic pentru a se apropia de Velea.

Citeste si...
Antonia si-a etalat abdomenul la doar o luna de la nastere.

„Antoniei i se aprinsesera calcaile dupa Alex si nu stia ce sa mai faca. S-a apropiat de Ana si cele doua au devenit cele mai bune prietene. Ana chiar i se confesa, ii zicea de Alex multe si nevrute, iar Antonia transmitea mai departe. Ce sa zic, i-a reusit intr-un final”, a declarat o persoana din anturajul celor doi cantareti, pentru Cancan.ro.