Actualitate

În weekend, bucureștenii (și nu numai) sunt invitați la Festivalul de Artă Stradală din Parcul Tei, din Sectorul 2 al Capitalei

PS2 anunță că, în acest weekend, toți bucureștenii (și nu numai) sunt invitați să participe la Festivalul de Artă Stradală din Parcul Tei. Pe parcursul a 3 zile, vizitatorii pot savura concerte în aer liber și participa la o serie de activități distractive. Intrarea este gratuită.

În perioada 6 – 8 octombrie 2023, Parcul Tei din București găzduiește „Festivalul de Artă Stradală”. Pe durata a 3 zile, locuitorii Capitalei sunt invitați să se bucure de concerte în aer liber, activități creative (precum graffiti sau linogravură), demonstrații de role, skate sau trotinete, precum și alte evenimente distractive.

Participarea la acest festival este deschisă publicului și este gratuită. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Mihai Eminescu și este susținut financiar de Primăria Sectorului 2.

Artiști renumiți vor susține concerte în aer liber în Parcul Tei, printre aceștia numărându-se Macanache, DOC, Johny Romano, YNY Sebi și Subcarpați, care vor împărți scena cu Ioana Milculescu și Cred Că Sunt Extraterestru.

„Festivalul de Artă Stradală este inspirat și de faptul că mișcarea hip-hop își are originile în Sectorul 2. În anii 90, popularitatea hip-hop-ului românesc a crescut exponențial și datorită melodiilor B.U.G Mafia, trupă care a început să creeze muzică în cartierul Pantelimon, după cum amintește una dintre cele mai ascultate melodii ale lor „Pantelimonu’ Petrece”, precizează PS2.

La Festivalul de Artă Stradală, participanții vor avea oportunitatea de a explora cultura modernă și de a lua parte la diverse ateliere de creație, cum ar fi graffiti, stencil, linogravură, desen, pictură, arte manuale, tatuaje temporare, face painting sau benzi desenate.

Programul evenimentului | 6 – 8 octombrie

  • Atelierele de pictură pentru copii se desfășoară în fiecare zi de la 10:00 la 12:00, iar atelierele de creație sunt programate între orele 15:30 și 18:30.

Concerte:

  • Vineri, 6 octombrie: Johny Romano și YNY Sebi, începând cu ora 20:00.
  • Sâmbătă, 7 octombrie: Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru și Ioana Milculescu vor susține concerte, începând cu ora 19:00.
  • Duminică, 8 octombrie: DOC și Macanache vor oferi un spectacol, începând cu ora 20:00.
Citește și  Iohannis, preşedinte doar al Diasporei? Se bate pentru alocaţiile copiilor date de statul britanic

„Vă așteptăm în Parcul Tei să explorați arta stradală și să vă bucurați de o atmosferă plăcută alături de artiștii de renume din cultura modernă”,  declară PS2.

blank