Actualitate

Ieri, 10 octombrie, a început ediția cu numărul 20 a Salonului Auto București (SAB) & Accesorii

Astăzi, 10 octombrie, a început cea de-a 20-a ediție a Salonului Auto București (SAB) & Accesorii, care se desfășoară la Centrul Expozițional Romexpo. Evenimentul va avea loc în Pavilionul B2 și în zona exterioară adiacentă Romexpo, pentru o perioadă de 6 zile, între 10 și 15 octombrie. Aici vor fi prezentate premiere auto, modele concept și unele dintre noutățile sezonului 2023-2024.

La Salonul Auto București (SAB) & Accesorii, găzduit la Romexpo, vor fi prezenți producători de autovehicule precum Alfa Romeo, BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Isuzu, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Rolls-Royce, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota și Volvo, conform informațiilor furnizate de Agerpres.

De asemenea, la SAB va fi reprezentată compania SUV Cars, care importă mărci precum DFSK, SERES, BAIC, Forthing, JAC, XEV și SWM. În plus, Cenntro va prezenta mărcile Logistar 260, Logistar 200, Logistar 100, Avantier și Teemak.

La eveniment, compania Auto Big va fi prezentă cu mărcile Audi, Tesla, BMW X7 și Land Cruiser.

Grupul Automobile Bavaria este, de asemenea, prezent la SAB & Accesorii, ediția a 20-a, cu divizia sa de mașini rulate – Bavaria Used – și va expune modele BMW și MINI.

În cadrul Salonului Auto care se desfășoară la București, vor fi expuse și peste 600 de branduri din domeniul echipamentelor auto, spălătoriilor self-service, pieselor și accesoriilor, acoperind o suprafață interioară și exterioară de peste 7.000 de metri pătrați.

Vizitatorii care doresc să participe la SAB & Accesorii 2023 pot accesa expoziția de mașini conform programului următor:

  • 10 octombrie: între orele 12:00 – 19:00
  • 11-14 octombrie: între orele 10:00 – 19:00
  • 15 octombrie: între orele 10:00 – 18:00.

Copiii cu vârsta sub 7 ani beneficiază de intrare gratuită, iar persoanele cu dizabilități au, de asemenea, acces gratuit, pe baza unui act justificativ.

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul evenimentului sau direct de la casele de bilete ale SAB & Accesorii, situate la intrarea în cadrul evenimentului, pe toată durata desfășurării acestuia.

Citește și  O judecătoare acuză: ”Sistemul judiciar, subordonat serviciilor”
blank