Au născut în 2017, iar în doar câteva luni au revenit la o formă de invidiat. Mai multe vedete din România se pare că și-au petrecut multe ore în sali de sport și au revenit la o dietă drastică pentru păstrarea imaginii. Printre ele se află  Ilinca Vandici, Mădălina Ghenea, Elena Gheorghe, Sandra Mutu sau Simona Gherghe.

Simona Gherghe a reușit să revină la silueta de invidiat într-un timp record.

Sandra Mutu, ajutată și de vârsta fragedă, a reușit să treacă ușor peste impasul adus de kilogramele în plus.

„Cel mai frumos moment a fost cu siguranţă primul. Adică momentul în care l-am văzut imediat după naştere, în sala de operaţii. Îmi amintesc cât eram de fericită, de fascinată de el, nu îmi venea să cred că e al meu… Era atât de mic. A fost teribil de frumos şi emoţionant în acelaşi timp. Iar cel mai greu moment nu ştiu să ţi-l spun, când faci cu dragoste ceea ce faci parcă nimic nu mai e greu… Dar să zicem că prima lună cât am alăptat a fost obositoare, Tiago avea şi colici, plângea foarte mult, efectiv nu reuşeam să mă odihnesc, iar oboseala acumulată îşi spune cuvântul”, a povestit Sandra Mutu despre experiența de mamă.

Elena Gheorghe a devenit mamă pentru a doua oară în vara lui 2017 și a recunoscut că s-a îngrășat după ce a născut, însă acum are iarăși o siluetă demnă de admirat.

Citeste si...
Anca Serea a dezvăluit cum a reușit să-și mențină silueta perfectă, deși este mămica a cinci copii

Mădălina Ghenea  Ea a născut o fetiță la începutul lui aprilie, iar la doar câteva luni a fost pregătită de noi pictoriale sexy.