IT&C, Stiri

HTC Desire 500 se lansează şi în Europa

HTC Desire 500 se lansează şi în Europa

HTC_DesireTaiwanezii de la HTC au hotărât să aducă telefonul HTC Desire 500 şi în Europa, un telefon cu design simplu şi atractiv, mai ieftin, dual-SIM şi cu alte câteva specificaţii de luat în seamă.

Telefonul are un display TFT LCD de 4,3 inci, cu o rezoluţie modestă de 800×480 de pixeli, însă un procesor Snapdragon 200 cu patru nuclee, tactat la 1,2 GHz şi procesor grafic Adreno 203.

Oferă 1 GB memorie RAM şi un spaţiu de stocare intern, cam mic ce-i drept, de 4 GB, din care probabil unul şi mai mic disponibil pentru utilizator. Vine însă cu slot pentru card de memorie microSD.

Este dual-SIM, are două camere foto-video, de 8, respectiv 1,6 MP. Dispune de tehnologia Beats Audio, specifică telefoanelor HTC, un avantaj faţă de competiţie.

Bateria este 1.800 mAh, iar dimensiunile sunt 132x67x9.9 mm şi telefonul are o greutate de 123 de grame. Nu s-au dat informaţii despre preţ, dar compania vrea să ofere o variantă ieftină la telefoanele sale din segmentul premium, mai ales că dual-SIM-urile la preţuri mici sunt tot mai populare.

 

blank