Actualitate

Gigi Becali, reaudiat în dosarul lui Puiu Popoviciu

Gigi Becali va ajunge din nou în fața magistraților pentru că judecătorul Ion Bogdan Tudoran de la Curtea de Apel Bucureşti a admis, joi, cererea procurorilor DNA privind reaudierea în calitate de martor al acestuia în dosarul omului de afaceri Puiu Popoviciu.

În acest dosar, Gigi Becali a mai fost audiat și se pare că a dat declarații contradictorii, acesta fiind acuzat de mărturie mincinoasă. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru 31 martie

Conform procurorilor, „Omul de afaceri Becali George a fost audiat în calitate de martor, în zilele de 27 octombrie 2014 şi 15 februarie 2016, în dosarul 9.577/2/2012 al Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală. În aceste împrejurări, Becali George a prezentat declaraţii care contravin probelor administrate în cauză, contravin propriilor declaraţii date în cursul urmăririi penale şi aspectelor pe care acesta le cunoştea”.

Potrivit acestora, Becali „a avut o atitudine omisivă de ascundere, de trecere sub tăcere a faptelor cu caracter esenţial, cu eficienţă probatorie, concludente şi pertinente în cercetarea şi soluţionarea cauzei”.