Gigi Becali
Actualitate

Gigi Becali a fost implicat într-un accident de maşină, luni dimineață, în București

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a fost implicat într-un accident rutier, luni dimineață, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală.

București: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier

Accidentul s-a produs la ora 06:50, iar traficul în zonă a fost restricționat temporar, transmite Antena 3.

Celebrul om de afaceri nu era la volan, ci pe scaunul din dreapta. Gigi Becali nu a fost rănit în urma impactului. Șoferul lui Becali a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.


În schimb, celălalt șofer avea o alcoolemie de 0,18 grame alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului afișat de aparatul etilotest.

Patronul lui FCSB pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor

Arsenal, Galatasaray și AC Monza ar fi intrat pe fir pentru transferul lui Ianis Stoica, un jucător în vârstă de doar 18 ani pentru care Gigi Becali ar cere 10 milioane de euro și 20% dintr-un eventual viitor transfer.

Totuși, „tunarii” ar fi fost dispuși să achite numai 7,5 milioane de euro.

Potrivit Transfermarkt, tânărul fotbalist al lui FCSB are o cotă de piață de 450.000 de euro.

„Cred că jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, care poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane. Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi-trei copii”, spunea recent Gigi Becali pentru AS.ro.