Showbiz, Stiri

FOTO: Pepe a avut o relatie secreta cu o moldoveanca sexy!

Desi acum este insurat si se declara familist convins, pana nu demult viata amoroasa a lui Pepe a fost agitata. Acesta a fost cuplat chiar cu o basarabeanca fierbinte de la Chisinau.

Oana Zavoranu nu vrea sa se conformeze cu faptul ca fostul ei sot, Pepe, este fericit in relatia sa cu actuala sotie, Raluca. Zavoranu a dezvaluit in presa ca artistul are o slabiciune pentru dansatoare. Ea a mai spus ca acesta ar avea un copil cu o stripteuza din Constanta, inca de pe timpul cand erau casatoriti.

Pasiunea lui Pepe pentru dansatoare nu este deloc noua. In 2011, dupa ce s-a despartit de Oana, cantaretul s-a refugiat in bratele unei dansatoare din Chisinau. Felicia Munteanu, sau cum o alinta prietenii – Felyk, a fost prima iubita oficiala cu care Pepe s-a afisat dupa divort, potrivit wowbiz.ro.

Felicia a distribuit pe pagina ei de Facebook stirea facuta de site-ul wowbiz.ro, confirmand relatia cu Pepe. Totusi, ea zice ca subiectul este epuizat si relatia dintre cei doi a fost demult. Mai mult decat atat, dansatoarea a accentuat faptul ca ea nu s-a bagat in casatoria lui, relatia intre cei doi fiind dupa divortul lui Pepe.

Datorita frumoasa blondei, originara din Chisinau, Pepe a avut ocazia sa viziteze si el mai des capitala noastra. Cei doi au fost impreuna la deschiderea unui restaurant din Bucuresti care apartinea lui Ion Pascu, tatal lui Pepe, insa relatia lor nu a durat foarte mult.

Felicia este dansatoare si a facut parte din proiectul Hot Diamonds, unde Alexandra Shine a fost solista.