Femeia
Actualitate

Femeia ucisă de fostul soț italian le spusese, anterior, judecătorilor, că a fost amenințată cu moartea

Femeia împuşcată mortal la sfârşitul anului trecut la Vânju Mare de către soţul italian le-a spus judecătorilor că e în pericol, după ce bărbatul o ameninţase că o va asasina, scrie Antena3.

Victima ştia că ar putea fi ucisă de bărbat şi din acest motiv a şi cerut ordin de protecţie, iar judecătorii au emis un astfel de act pentru o durată de şase luni.

În urmă cu şase luni, ea le-a explicat judecătorilor de la Judecătoria Vaslui că este în pericol şi se simţea ameninţată.

În plus, ea le-a şi adus magistraţilor dovezi, în care acuza faptul că bărbatul cu care avea o căsnicie şi copii urma să o asasineze.

După expirarea ordinului de restricţie, italianul şi-a ucis soţia

Femeia le-a povestit magistraţilor că bărbatul a ameninţat-o în nenumărate rânduri că-şi va cumpăra un pistol şi că o va împuşca atât pe ea, cât şi pe tatăl ei.

În sala de judecată, bărbatul nu a putut fi prezent la emiterea actului de protecţie, deşi avocatul său şi grefierul de şedinţă l-au sunat în repetate rânduri.

Acesta plecase deja în Italia, iar femeia a spus în repetate rânduri că acolo, în străinătate, acesta avea permis legal de port-armă.

Cu toate acestea, după două săptămâni de la expirarea ordinului de protecţie, bărbatul s-a întors din Italia şi a mers direct la Vânju Mare, unde şi-a executat soţia.

A fost profesoară, dar acum ia mințile bărbaților pe Internet: „Mă satisfac singură de 15 ori pe zi”