Actualitate

Femeia peste care a căzut o altă femeie de la etajul 5 al unui bloc din București a murit

Femeia de 60 de ani, peste care o altă femeie s-a prăbușit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc, a decedat la vârsta de 60 de ani. Potrivit Antena 3 CNN, persoana rănită în urma căderii contabilei în vârstă de 43 de ani a murit.

Evenimentul tragic a avut loc ieri dimineață, pe data de 25 octombrie, când o femeie contabilă de 43 de ani s-a precipitat de la etajul 5 al unui bloc situat pe Bulevardul Unirii din București, căzând peste o altă femeie în vârstă de 60 de ani. Femeia care a căzut a avut norocul să scape relativ nevătămată, dar cealaltă femeie, care se afla pe trotuar, a suferit leziuni mortale.

Femeia de 60 de ani locuia în același bloc din care a căzut contabila. După incident, ea a fost internată în secția de terapie intensivă, prezentând o fractură deschisă la picior, suspiciuni de fractură la coloană și leziuni la mai multe organe. Cu toate eforturile medicilor de a o salva, pacienta a decedat în dimineața următoare.

Femeia care a căzut de la etaj a suferit doar o fractură la mână și câteva zgârieturi. Imediat după impact, camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care aceasta s-a ridicat de pe trotuar, ajutată de o altă femeie, și a făcut câțiva pași dezorientată.

Comunicatul Poliției Capitalei:

„La data de 25 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal.

De asemenea, ambele persoane erau conștiente, într-o stare mai gravă fiind femeia de 60 de ani.

Totodată, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, au transportat cele două persoane la unități medicale, pentru îngrijiri suplimentare.

Citește și  Veste uriașă pentru bugetari din partea lui Liviu Dragnea: AȘTEPTAREA se termină pe 1 iulie

Din primele verificări efectuate, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5.

Cercetările sunt continuate de către Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

blank