Știai că pentru medicamentele fără prescripție medicală, farmaciștii înșiși sunt cei care stabilesc prețurile medicamentelor și produselor din farmacie? Dacă în unele farmacii nu există abuz, în altele, pe de altă parte, prețurile pot fi multiplicate cu 3 sau 4. Problema este că rareori se întâmplă să compari prețurile între diferitele farmacii din orașul tău. În plus, uneori orașul poate conține o singură farmacie. Prin accesarea pe internet, comparația este mai ușoară și, prin urmare, prețurile sunt adesea mai mici.

De ce sunt preturi mai mici în online?

Nu numai în farmaciile online poți vedea prețuri mai atractive online decât în magazinele tradiționale. Acest fenomen este prezent în majoritatea comerțului electronic. Este chiar unul dintre principalele avantaje ale cumpărării produselor tale de pe internet. Farmaciile online nu fac excepție de la regulă și, prin urmare, este în general mai economic să cumperi un Arteroprotect Colesterol fără rețetă pe internet decât într-o farmacie tradițională.

Pentru ca această diferență de preț să fie cu adevărat interesantă, sfatul este să grupezi achizițiile într-o singură comandă. Într-adevăr, nu trebuie să uiți că livrarea la domiciliu se plătește separat. Cu cât o comandă conține mai multe articole și/sau cu cât este mai mare suma comenzii, cu atât costurile de expediere devin mai mici sau gratuite.

Nu te încurajăm să cumperi niciun produs pentru a crește suma comenzii. Nu, scopul este să încerci să grupezi diferitele produse de care vei avea nevoie, poate fi vorba de produse pentru gât, de exemplu, cum sunt Mentosan Azzuro într-una și aceeași comandă cu produsele pentru colesterol în loc să plasezi o comandă într-o lună, alta în luna următoare etc. Trebuie să anticipezi următoarele achiziții care vor fi necesare pentru a le include în următoarea comandă. Aceasta este o cheltuială mai mare la acel moment, dar plătești costurile de livrare o singură dată, în loc de mai multe ori.

Prin urmare, cu această metodă, beneficiezi mai mult de prețurile mai mici oferite de farmaciile online.

Cumpărături sigure

Pentru cei care ezită să cumpere pe site-urile farmaciilor online, de teama unei securități insuficiente, reține că farmaciile online utilizează aceleași proceduri de securitate ca și site-urile mari de comerț electronic. Prin urmare, nu există aproape niciun risc de a-ți fi furate datele bancare atunci când efectuezi o tranzacție la o farmacie online. Cel puțin, nu există mai mult risc decât pe un site, precum Amazon, de exemplu.