Pe masura ce inainteaza in varsta, oamenii se tem din ce in ce mai mult de schimbari. Doar copiii mici au curajul de a incerca lucruri noi fara sa le fie frica de esec sau sa teama de alte riscuri. Insa, imediat ce incep scoala, toate persoanele evita sa paraseasca zona de confort.

Desi in spatele acestei decizii se afla instinctul de autoconservare, este normal sa te intrebi cat de riscanta este aceasta decizie. Conform expertilor, sa nu incerci nimic nou este extrem de periculos pentru sanatatea ta psihica si pentru dezvoltarea ta personala.

Doar atunci cand iesi din zona ta de confort si te confrunti cu necunoscutul, poti creste ca persoana. Poate parea infricosator la inceput, insa, pe termenul lung, vei dobandi skill-uri nespus de valoroase, cum ar fi increderea de sine, o atitudine pozitiva etc.

Aceleasi lucruri se aplica si in cazul elevilor care ar trebui sa se inscrie la cursuri de dezvoltare personala oferite de Success Academy, o „altfel de scoala”. Aici vor descoperi lucruri noi, vor participa la exercitii inedite si la alte activitati, toate menite sa ii ajute sa isi atinga potentialul la maximum. Iata cum te poti inscrie la programul oferit de Academie!

 

Cursuri de dezvoltare personala

5 pasi pentru a te inscrie la cursuri de dezvoltare personala

 

  1. Prezentarea PDF

Inscrie-te pe successacademy.ro completand un formular si vei primi un PDF care contine informatii esentiale despre scoala Success Academy. Aici vei gasi toate detaliile pe care trebuie sa le cunosti despre organizarea grupelor de studiu.

 

  1. Discutia

In scurt timp, vei fi contactat de catre un reprezentant Success Academy, care iti va explica modalitatea in care trebuie sa procedezi pentru a participa la o sesiune Demo. Totodata, vei primi raspuns la toate intrebarile legate de modul de lucru al Academiei.

 

  1. Sesiunea Demo

La sesiunea Demo sunt asteptati atat copiii, cat si parintii lor. Scopul unei sesiuni demonstrative este de a cunoaste trainerii Success Academy, de a observa cum se desfasoara cursurile si de a obtine mai multe informatii. Participarea este complet gratuita.

 

  1. Decizia de participare

Desi echipa Success Academy este alaturi de tine pentru orice intrebare ai avea, decizia de participare la cursuri de dezvoltare personala iti apartine in totalitate. Aceasta va fi luata acasa de catre parinti si copii. Intre timp, poti apela oricand la traineri pentru informatii suplimentare.

 

  1. Inscrierea propriu-zisa

 

In cazul in care au ales sa participe la cursuri de dezvoltare personala oferite de Success Academy, copiii si adolescentii vor completa un chestionar si un formular, pe baza carora vor fi incadrati in grupa de studiu adecvata pentru varsta si nivelul lor de engleza.

Dupa ce ai parcurs toti pasii descrisi in lista mai sus, vei participa la singurul program complet si coerent de leadership din Romania. Dupa cum declara absolventii Success Academy, aceste cursuri de dezvoltare personala le-au schimbat complet perspectiva asupra vietii si i-au ajutat sa devina mai buni atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

Asadar, tu esti pregatit sa faci pasul care o sa iti schimbe perspectiva si care te va aduce cu un pas mai aproape de succesul pe care il doresti? Daca raspunsul este da, nu mai ezita, acceseaza chiar acum platforma online a scolii Success Academy si inscrie-te la un program de educatie unic in Romania!