Informaţia momentului
Actualitate

Este informaţia momentului în România! Anunțul a fost făcut chiar acum: Asta se întâmplă într-un război

Un fost premier al României a venit cu informaţia momentului. Ce trebuie să ştie toţi oamenii îngrijoraţi că ţara noastră ar putea fi atacată de către Rusia? Este Vladimir Putin cu ochii pe noi, la fel cum s-a întâmplat în cazul Ucrainei? Verdictul pare a fi unul foarte clar.

Informaţia momentului România este în pericol să fie atrasă în războiul Rusiei cu Ucraina, mai ales că ţara noastră este parte a NATO, iar Moscova vede Alianţa aproape ca pe un inamic?

Ne atacă Rusia? Victor Ponta a dat vestea cea mare: „Rușii nu trebuie să…”

Victor Ponta, fost prim-ministru, a comentat pe marginea acestui subiect, în cadrul emisiunii realizate de jurnalistul Marius Tucă.

El a subliniat că, la nivelul NATO, doar Statele Unite şi Turcia au cu adevărat armată, însă ţara noastră nu are niciun motiv să se teamă de un posibil atac al ruşilor. „Americanii sunt aproape de noi”, afirmă Ponta.

Victor Ponta a mai subliniat şi faptul că Rusia nu are de ce să comenteze pe marginea faptului că îi este bombardat propriul teritoriu, pentru că asta se întâmplă într-un război.

Doar SUA şi Turcia sunt cu adevărat forţe militare în cadrul NATO
„În NATO, doar americanii și turcii au armată. Nu ne va ataca nimeni niciodată.

Am reușit să rețin o declarație de-a premierului. Este prima dată. Nu trebuie să fim drămuiți la cumpărarea de armament.

Nu ne atacă nimeni, pentru că americanii sunt aproape de noi. Rușii nu trebuie să se supere că sunt bombardați. Asta se întâmplă într-un război.

Turcia a cumpărat rachete rusești. Ucrainenii nu pot da cu rachetele unde vor”, a explicat Victor Ponta.

Viitorul preşedinte al României? Numele „va veni în plic. Nu decidem noi”

Tot fostul premier al României a vorbit recent, la postul România TV, despre o altă informaţie de interes maxim pentru români: alegerile prezidenţiale din 2024.

Victor Ponta a detonat o adevărată bombă, afirmând că alegerea nu le va aparţine, de fapt, cetăţenilor României, ci lucrurile privind noul locatar de la Palatul Cotroceni vor fi decise în afara ţării.

„Președintele României va veni în plic. Nu decidem noi. La fel s-a întâmplat și cu Iohannis.

Suntem țară NATO, UE, nu cred că cineva de la mine încoace mai vrea să aibă oameni care spun că țin în primul rând cu România. Domnul Iohannis ține cu NATO în primul rând, apoi cu UE, apoi domnia sa. Alții fac politică pentru noi”, a declarat fostul premier.

blank
blank