International, Stiri

Este foarte scunda si plinuta, dar se mandreste cu formele sale. Actrita care se simte excelent in corpul ei minion

Nu are un corp perfect, dar a invatat sa isi iubeasca si micile imprefectiuni. Prezenta paparazzilor pe plajele din Miami nu o intimideaza: a reusit sa ii ignore si sa se simta excelent!

ndreste-cu-formele-sale-actrita-care-se-simte-excelent-in-corpul_1

 Miniona Hayden Panettiere este un exemplu de “asa DA”! Actrita nu tine sa aiba silueta zero, atat de apreciata la Hollywood, si se simte excelent si cu cele cateva kilograme in plus pe care le are.

Hayden nu pare deloc intimidata de diferenta de varsta si de inaltime dintre ea si iubitul ei: actrita are doar 1.53 m, in vreme ce Wladimir este un adevarat gigant de 2.05 m. Cei doi sunt logoditi si asteapta un copil.

Actrita Hayden Panettiere, in varsta de 24 de ani, s-a logodit cu pugilistul ucrainean la categoria grea Vladimir Klitschko in octombrie 2013, dupa o relatie de patru ani. Actrita a afirmat recent ca nunta sa cu Vladimir Klitschko a fost amanata pentru moment din cauza tulburarilor politice din Ucraina.

Nascuta pe 21 august 1989 la Palisades, New York, Hayden Panettiere a debutat in televiziune inca de la varsta de 11 luni, datorita mamei sale. A inceput sa faca numeroase reclame publicitare, iar la 4 ani a fost aleasa sa joace in serialul “One Life to Live”.

Actrita este cunoscuta pentru rolul lui Julie Spaulding din serialul “Guiding Light”, difuzat de televiziunea americana CBS. De asemenea, a jucat alaturi de Julia Roberts, Willem Dafoe si Emily Watson in filmul “Licurici in gradina/ Fireflies in the Garden”, de Dennis Lee, in “Mr. Gibb” si in “Croaziera de neuitat/ Tiger Cruise”, o poveste dramatica, bazata pe atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.