Elev
Actualitate

Elev de 10 ani, în mijlocul unui scandal după ce a bătut jumătate de clasă. Părinții refuză să își mai lase copiii la ore

Părinții a 15 copii de la o școală din Brăila refuză să îi mai lase pe cei mici la școală, după ce un elev i-a agresat. Doi elevi au și certificate medico-legale.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Brăila a declarat marți dimineață că polițiștii s-au autosesizat după ce un elev și-ar fi lovit, în repetate rânduri, colegii de clasă.

Băiatul, în vârstă de doar 10 ani, a fost identificat de poliâțiști, iar aceștia urmează să efectueze mai multe cercetări cu privire la stabilirea cu exactitate a situației.

Petiție semnată de jumătate de clasă

Polițiștii îl vor consilia pe cel mic, în prezența reprezentanților unității de învâțământ, dar și a unui inspector școlar.

Aceștia vor să afle ce stă la baza violenței băiatului care și-a agresat în mod repetat colegii de clasă.

În urma violențelor, părinții a 15 elevi au semnat o petiție în care au declarat că nu-și vor mai lăsa copiii la școală până când situația nu se va rezolva.

Două certificate medico-legale

În urma violențelor repetate semnalate de părinți s-a descoperit că unele cazuri de violență au fost foarte grave.

Aceștia susțin că doi dintre copiii agresați și-au eliberat certificate medico-legale.

Cătălin Canciu, inspectorul general ISJ Brăila a declarat miercuri va avea o întâlnire cu directorul școlii pentru a media problema.