Politic, Stiri

Elena Udrea deabea asteapta sa devina “matusa” copilului Elenei Basescu! Afla unde o sa nasca mezina presedintelui!

Elena Udrea de-abia asteapta sa ii cumpere multe cadouri fetitei Elenei Basescu. Alfa unde o sa nasca mezina familiei Basescu!

elene_61e1556b97_e9999120e4_thumb_630_380

Un lucru este clar in ceea ce il priveste pe  Traian Basescu, acesta are noroc numai de fete si “elene” in familie. Cum a epuizat deja toate pozitiile in care sa pozeze pe litoral, acum Elena Udrea ocheste familia rezidentiala. 

17_01

Aceasta a declarat ca se bucura pentru Elena Basescu ca o sa aiba o fetita, familia ei fiind foarte fericita. Mai mult decat atat, aceasta se bucura exact ca o matusica, spunand ca are de gand sa ii cumpere multe jucarii noului membru al familei Basescu.

Pe de alta parte, “Elenele” lui Traian Basescu, Elena Udrea si Elena Basescu, vorbesc aproape zilnic la telefon si se tin la curent cu mersul sarcinii si al evenimentelor. Mai ales ca Elena Basescu o sa nasca cu siguranta in Romania, fiica cea mica a presedintelui este mereu insotita de un doctor. 

238205-elena-basescu-elena-udrea-3

“Am vorbit aproape in fiecare zi cu ea. E minunat. Este o mamica frumoasa si tanara. Abia asteapta toti, si eu abia astept, sa se intample fericitul eveniment. Se simte bine, din cate imi dau seama, si mai e putin si va fi un nou membru in familia Basescu. Eu ma bucur ca este fata, sigur ca se bucura si parintii si bunicii.”, a declarat Elena Udrea.