Actualitate

Elena Băsescu are fetiță

Elena Băsescu a vrut să țină secret sexul primului său copil, însă a fost dată de gol de Traian Băsescu, acesta afirmând că va avea o nepoțică.

EBA - CAMPANIEFamilia Băsescu se pregătește să-și întâmpine noul membru în luna septembrie,atunci când Elena va da naștere primului ei copil. Cei doi tineri părinți s-au străduit cât au putut să nu dea presei niciun amănunt legat de această sarcină, mai mult, la un moment dat, au declarat că nu vor să afle sexul copilului până în momentul în care va veni pe lume. Planurile le-au fost dejucate însă de Traian Băsescu, fericitul bunicuț anunțând public că nu-și mai încape în piele de bucurie că va avea o nepoțică.
Aflată în luna a șasea de sarcină, Elena a mărturisit și ea că nu s-a îngrășat mai deloc și că totul a decurs până acum fără probleme.
Elena și Bogdan Ionescu au început deja să se gândească și la detaliile pentru botez, deocamdată cert fiind doar un singur lucru. Nașii micuței vor fi tot Răzvan Mustea și Aura Mușat, cei care au devenit nași spirituali și pentru Eba și Bogdan. R.E

blank