Actualitate, Stiri

Elena Băsescu a ieşit la plajă

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a dat Bucureştiul pe plaja Mării Negre, Elena preferând să se odihnească la Neptun, împreună cu soţul său.

elena basescu sotÎnsărcinată în 7 luni, Elena Băsescu nu poate sta departe de mare. Zilele acestea a ajuns la malul ei, împreună cu soţul Bogdan Ionescu. Încântată de mica ei vacanţă, Elena a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare alături de soţul ei, plimbându-se pe nisip şi cu marea calmă în spate.

Viitoarea mămică arată foarte bine pentru sarcina avansată şi se pare că nu a luat prea multe kilograme în plus. De altfel, fiica preşedintelui nu s-a plâns niciodată de sarcină, considerând-o o binecuvântare. „Toată lumea mă întreabă dacă mă simt bine. Eu consider că sarcina nu este o boală, este o binecuvântare aşa că singurul răspuns pe care pot să vi-l dau este că mă simt extraordinar de bine”, declara cu ceva timp în urmă EBA.

Copilul urmează să vină pe lume în luna septembrie. Elena Băsescu va da naştere unei fetiţe, lucru confirmat de preşedintele României, care este în culmea fericirii.

blank