Politic, Stiri

Ecaterina Andronescu crede ca vine sfarsitul lumii

 Ecaterina Andronescu a vorbit despre casatoria intre homosexuali, acceptand ideea si nu prea

USL - EDUCATIE - PARLAMENTEcaterina Andronescu a vorbit despre viitorul casatoriilor intre sexe. Aceasta accepta ideea casatoriei intre sexe pentru ca este nevoita sa accepte decizia fiecarui individ. Pe de alta parte Ecaterina Andronescu a mai spus ca nu vede un viitor prea stralucit in ceea ce priveste legalizarea casatoriei intre sexe, spunand ca sfarsitul este aproape in cazul asta.

 

Ecaterina Andronescu a spus ca sfarsitul lumii este aproape in conditiile in care, daca aceste casatorii intre sexe ar continua, ca nu ar mai avea cine sa procreeze, cine sa duca rasa umana mai departe, asa am ajunge pe cale de disparitie.

 

„Pe de-o parte, respect drepturile omului, stiu ca libertatea mea se termină acolo unde eu pot să afectez libertatea dumneavoastră, dar în același timp fiecare avem o misiune pe pământul acesta, trebuie să asigurăm generațiile viitoare și lucrul acesta este dat natural prin căsătoriile dintre bărbați și femei. De aceea, dacă ne-am duce cu mintea mai departe, am înțelege că la un moment dat omenirea se termină dacă lucrurile acestea proliferează excesiv de mult. Personal, nu cred că aceasta este o soluție, deși sunt de acord că trebuie să respect decizia fiecărui individ.”, a spus vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu.

blank