Actualitate

Dupa tranzacția deceniului, Ion Tiriac dă o nouă lovitură!

Ion Țiriac, cel mai bogat român conform ediției de anul trecut a TOP 300 Capital, a ieșit recent din acționariatul băncii UniCredit Țiriac, în urma unei tranzacții estimată la aproape un miliard de euro. Acum, miliardarul mai pregătește o afacere, insa una de suflet, care tine de pasiunea sa pentru vanatoare.ion_tiriac_74583300
 
După ce în urmă cu câteva luni, Ion Ţiriac, cel mai bogat român al momentului, şi-a prezentat impresionantă colecţie de maşini de epocă, magnatul intenţionează ca, de astă dată, să deschidă un încă muzeu, în care să se regăsească toate trofeele de vânătoare.
Mare pasionat de vânătoare încă din tinereţe, de pe vremea când vâna umăr lângă umăr alături de Ioan Gheorghe Maurer, fostul prim ministru al României, Ion Ţiriac se poate mândri cu o mulţime de trofee de gen pe care le-a vânat în cele mai exotice locuri din lume.

Fie că vorbim de lei, urşi, leoparzi, toate acestea se regăsesc acum în România, iar Ion Ţiriac intenţionează să le adune pe toate într-muzeu pe care omul de afaceri vrea să-l deschidă în Braşov. Potrivit unor surse Spynews.ro respectivul muzeu este în curs de amenajare, elevii, studenţii şi pensionarii urmând să beneficieze de tarife speciale la achiziţionarea biletelor.
Ion Ţiriac are în judeţul Bihor, la Balc, propriul lui domeniu de vânătoare. La fiecare început de an, milionarul îi invită în România pe cei mai puternici oameni de afaceri ai Europei, pasionaţi de vânătoare. Invitaţii lui Ţiriac vin în România la vânătoare de mistreţi. După partida de vânătoare, care durează de fiecare dată două zile, carnea mistreţilor seceraţi de alice este oferită gratuit localnicilor din Balc.
blank