Showbiz, Stiri

Dumitru Dragomir, ameninţat cu bătaia de către Laurenţiu Reghecampf

Şeful Ligii avertizează că va veni cu… dezvăluiri despre Anamaria Prodan

Prodan

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, nu a rămas fără replică după ce a fost ameninţat cu bătaia de către Laurenţiu Reghecampf şi a contraatacat dur. Şeful Ligii ameninţă, la rândul lui, cu dezvăluiri din trecutul Anamariei Prodan.

“Eu am iertat-o o dată pe Anamaria, dar văd că uită repede. Nu înţeleg de ce a ieşit ea la atac că nu am spus nimic de ea. S-o fi simţit în vreun fel, eu nu i-am pomenit numele!”, a declarat Dragomir.

“Am văzut că bărbatul ei m-a ameninţat. Păi, mai bine să-şi vadă de treabă că, dacă mă apuc să vorbesc, îl fac să fugă de acasă! Nevastă-sa crede că mi-e frică de gura ei de mahalagoaică, dar cred că ei nu-şi dau seama de ce sunt eu în stare!”, a mai spus preşedintele LPF.

Anamaria Prodan a mărturisit că nu i-a venit să creadă că Dragomir a putut să facă astfel de declaraţii. “Efectiv am rămas fără cuvinte. Toate viaţa ar trebui să-i fie ruşine pentru ceea ce a spus! Să se închidă în casă şi să conducă liga de acolo, să nu mai iasă!”, a spus uimită Anamaria Prodan. (I.G.)