Monden

Dragusanca il inseala pe Cristea?

Dragusanca il inseala pe Cristea?

blank

Intalnire inedita, pe ascuns, intr-o benzinarie din capitala intre Bianca Dragusanu si fostul pretendent Dani Olaroiu. Barbatul, aflat “intamplator” la aceeasi benzinarie cu Bianca Dragusanu, s-a asigurat in ”stil Bond” ca nu este vazut si a strecurat in masina roscatei o punga cu mancare.

In drum catre studiorile Buftea, pentru pregatirile dansante ale emisiunii Dansez pentru tine, Bianca Dragusanu a condus in mare viteza, nervoasa si trecand de mai multe ori pe rosu. S-a oprit impreuna cu coregraful sau la o benzinarie unde isi alimenta masina fostul pretendent al roscatei, Dani Olaroiu. Barbatul s-a asigurat ca nu e vazut si i-a bagat Biancai in masina o punga suspecta, dupa care la fel de precaut, a plecat la bordul masinei sale. Dragusanca si-a vazut apoi de drum catre Buftea, infruptandu-se din mancarea vegetariana din punga lui Olaroiu.

„Dani m-a sunat sa ma întrebe care e starea mea. I-am zis ca imi e cam foame. Dar ca ma îndrept spre Buftea si ca ma opresc la o benzinarie. El era in zona unui restaurant si s-a oferit sa-mi aduca niste mancare vegetariana. Initial am refuzat, dar el a insistat sa mi-o aduca.  Tocmai ca sa evitam de a mai fi pozati impreuna, am ales acest  mod, si anume ca el sa-mi lase mancarea in masina ai atata tot”, a fost explicatia Biancai Dragusanu, pe care acasa o astepta Adrian Cristea.

 

blank