Actualitate, Featured

Discursul lui Becali, la nunta fiicei sale, a starnit hohote de râs

Gigi Becali a trăit o mare bucurie sâmbătă, 12 octombrie, ziua în care şi-a măritat fata cea mare. Teodora Becali a devenit doamna Teodora Mincu într-un eveniment grandios. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon cel nou iar petrecerea s-a ţinut într-un decor de vis, la Palatul Snagov.

Becali, discurs la nunta ficei sale
Patronul celor de la FCSB s-a simţit foarte bine şi chiar a ignorat incidentele triste din dimineaţa nunţii, când un bărbat violent i-a apărut la poartă şi a început să lovească lumea. Gigi a fost tot un zâmbet, a dansat, cântat. A aruncat cu bani în stânga şi în dreapta, de la lăutari şi până la bucătari şi ospătari, pe care i-a aliniat în mijlocul localului pentru a le oferi câte 200 de euro pentru serviciile aduse.

Au cântat artişti de seamă, de muzică machedonească sau nu. Viorica şi Ioniţă din Clejani, Andra, iar evenimentul a fost prezentat de Cătălin Măruţă. Prezentatorul de la Pro Tv a realizat un moment inedit după aducerea tortului şi i-a rugat pe miri şi păriţi să spună câteva cuvinte. Cea mai emoţionată a fost, de departe, Luminiţa sotia lui Gigi: „Nici nu pot să redau prin cuvinte bucuria pe cre o trăiesc”, a spus soţia lui Gigi, iar cel din urmă a intervenit imediat în dialog:

„Eu am dat prin cuvinte pentru că eu chiar vreau să spun ceva. Le-am spus că vreau să fac o casă în curte pentru ei. Nu vrea, păi ce, să ne comande tata şi când sunt măritată?” a spus Gigi Becali, moment în care toţi invitaţii au început să râdă, semn că au savurat momentul inedit.

La petrecerea de nuntă a Teodorei fica lui Gigi au participat 700 de invitaţi, iar evenimentul a fost unul grandios. Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, este numit şi „Prinţişorul din Dobroeşti” i a fost agreat de Becali încă din prima clipă.