Showbiz

Dinu Maxer, declarație despre relația lui Deea cu medicul estetician! „Ei îi place foarte mult”

Dinu Maxer, dezvăluiri uluitoare despre divorțul de soția sa! Cântărețul a răspuns la cea mai fierbinte întrebare: l-a înșelat Deea Maxer cu un medic estetician? Cei doi și-au spus adio după o căsnicie de 18 ani, care a lăsat urme adânci în sufletele fanilor lor. Dinu și Deea locuiesc încă în același bloc, dar în apartamente separate, pentru a fi alături de cei doi copii ai lor.

Deea Maxer, infidelă?

Se pare că motivul divorțului ar fi infidelitatea Deei Maxer, care s-ar fi implicat într-o relație cu un medic estetician. Cu toate acestea, Dinu Maxer neagă aceste zvonuri și spune că destrămarea căsniciei lor a fost determinată de viziuni financiare diferite. El preferă să economisească bani, în timp ce soția sa a devenit un influencer bine plătit.

„Deea are doar o relație profesională cu acel medicul estetician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea nu are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea. Despărțirea, de fapt, a început în luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzică. Această ceartă dusă la intensitate prea mare de obicei semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară”, a afirmat Dinu Maxer în emisiunea moderată de Cristi Brancu la Prima TV.

Se pare că viața personală a lui Dinu Maxer este la fel de interesantă ca și cariera sa muzicală. Cu toate că divorțul lor a fost dureros, Dinu și Deea încearcă să-și păstreze o relație civilizată pentru binele copiilor lor.

 

blank