Life, Stiri

Detalii despre cazul “Elodia Ghinescu”

Detalii despre cazul “Elodia Ghinescu”

blankUn clarvazator sustine ca a vorbit cu spiritul tatalui Elodiei, Dumitru Ghinescu. Conform spiritului, Elodia a fost transata cu flexul de sotul ei, Cristian Cioaca. El nu a fost singur la savarsirea acestei crime, clarvazatorul spunand ca a avut un complice care il avea la mana pe Cioaca.

Au taiat-o pe fiica-mea cu un flex pentru caramida, care are o roata rotunda de tip polizor si cu maner negru pe dreapta. Si o taie. Au taiat-o de la jumatate. A iesit foarte mult sange. A trecut cu flexul peste coaste.

Capul l-au taiat primul ca sa nu poata fi recunoscut. L-au bagat în var nestins, catre Rasnov. E munte, e padure, sunt lemne si foc. Capul ei e acum cenusa. Eu stiu ca fata mea a fost ucisa de Cioaca. Si eu am murit din cauza lui. Complicele este inalt, chel, între 35-40 de ani, alcoolic, a luat de la Cioaca 150 de euro sau lei. Nu prea imi dau bine seama. Nu lucra. Este un infractor care il avea la mana pe Cristian si pe care nu il aresta. Il cheama Mihai, este casatorit si are 2 copii, isi bate nevasta si este tigan.

Era urmarit într-un dosar de catre Cioaca, el era politistul de caz. Corpul l-au aruncat în 5 directii diferite. L-au taiat în bucati, trupul e ascuns bine pentru ca nu trebuia gasit în niciun fel chiar dacă se gaseau fragmente.

O bucata intr-o punga neagra, pe fundul unui cavou care se putea misca. O apasa acolo pe fiica mea. Nu e un nume romanesc deasupra cavoului. Cinci bucati au fost în total: trei a luat el si doua celalalt. Stie fiecare unde le-au pus. De aceea trebuie neaparat cautat complicele”, a spus clarvazatorul care a intrat in contact cu Dumitru Ghinescu, tatal Elodiei.

 

Alexandra Pascu

blank