Actualitate

Descoperire incredibilă a procurorilor. Vezi pe ce cheltuia Adrian Sârbu sume colosale

Procurorii au aflat detalii absolut incredibile despre cheltuielile pe care le făcea fondatorul grupului Pro, Adrian Sârbu.

Conform procurorilor, Sârbu ajungea la „cheltuieli personale uriașe” cu mult peste nivelul veniturilor lunare. Din toate aceste cheltuieli, o mare parte din bani mergeau către fosta soție, Janine (Eugenia Sârbu).
Spre exemplu, Adrian Sârbu a cheltuit doar într-un an aproximativ 9,5 milioane de euro, iar lunar trimitea către fosta soție zeci de mii de euro.

Procurorii au găsit un document din data de 30 mai 2015 în care se stabilea ce sume se angaja Adrian Sârbu să plătească pentru întreţinerea fostei neveste Janine:

– pe durata de viaţă a Eugeniei Sârbu, suma de 5.000 euro lunar, în avans întreaga sumă pentru fiecare an de plată, la începutul anului, până la 31 ianuarie;
– suma de 22.000 euro lunar, destinată să acopere cheltuielile referitoare la imobilele unde Eugenia Sârbu şi fiica minoră vor trăi. Anchetatorii au stabilit că, în final, Sârbu a acceptat să îi achite fostei neveste suma de 38.000 euro lunar;
– până la 60.000 euro pe an, pentru a finanţa cheltuielile referitoare la vacanţele comune ale Eugeniei Sârbu şi fiicei minore, suma de 30.000 euro urmând a fi plătită în avans, până la data de 31 ianuarie a fiecărui an;
– să menţină pentru societăţile Eugeniei Sârbu dreptul de a avea sediul social în spaţiile Studiourilor Media Pro SA (MPS), pentru o perioadă de cel puţin 5 ani, şi să garanteze că societăţile conduse de el vor face comenzi ce nu vor putea fi inferioare sumei de 10.000 euro/lunar.

blank
blank