Showbiz

Denise Rifai, declarație de dragoste pentru cel mai dorit burlac din România!

Denise Rifai a rupt tăcerea și a mărturisit că îl iubește pe unul dintre cei mai doriți burlaci din lumea showbiz-ului! Chiar dacă acesta a fost surprins în compania mai multor domnișoare, prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut că are o slăbiciune pentru el.

După ce au apărut zvonuri că se iubește cu Dan Bittman și că a primit inelul în lumina reflectoarelor, Denise Rifai a ieșit la rampă și a făcut o declarație șocantă. Ea a recunoscut că îl iubește foarte mult pe solistul de la Holograf, dar că între ei există doar o relație de prietenie.

„Dan Bittman mi-a dat mai multe inele. Este un invitat special, o mare vedetă a României. Chiar a fost ziua lui zile acestea, așa că e o ocazie pentru a-i spune în mod oficial: „La mulți ani, Dan Bittman! Te iubim!”. Între noi există o relație foarte frumoasă de prietenie”, a dezvăluit Denise Rifai, a declarat Denise Rifai.

Bărbatul perfect pentru Denise Rifai

Această declarație de dragoste a stârnit un val de reacții în mediul online, iar fanii celor doi îndrăgostiți au început să speculeze că ar putea fi vorba despre o relație secretă. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat oficial acest lucru.

„Contează să îi placă sufletului meu de el. Nu există un tipar, există anumite coordonate, îmi doresc să fie mai inteligent decât mine, să mă protejeze și să mă completeze”, a mai spus vedeta de televiziune. Aceasta a declarat că dorește ca viitorul iubit să aibă calitățile pe care le are tatăl ei și să fie fidel. „Sunt părți din tatăl meu pe care mi-ar plăcea ca bărbatul meu să le aibă”, a conchis Denise Rifai.

„Vreau să fie un tip energic, cu poftă de viață, care să iubească să muncească, să se îngrijească, să nu îi lipească nimic, în care sa am încredere ca putem găsi soluții și în situații mai puțin confortabile. Cred că dintre toate rolurile pe care eu le pot avea, acesta de femeie, de parteneră, este cel în care eu mă regăsesc cel mai bine, echipa o faci cel mai bine acasă, în doi, în intimitatea căminului tău”, a spus Denise Rifai.

Citește și  Un nou documentar despre modul în care Prințesa Diana a încercat să-și ia viața

În orice caz, este clar că Denise Rifai și burlacul misterios au o legătură specială, iar fanii lor așteaptă cu sufletul la gură să afle mai multe detalii despre această poveste de dragoste care pare să fie mai mult decât o simplă prietenie.

blank