Showbiz, Stiri

De ziua ei, Dana Nălbaru a petrecut cu HI-Q… „În ţara minunilor”

Cei trei se pregătesc de noua emisiune de pe TVR 2

HI-Q - Florin - Dana - Mihai - foto Ioana Chirita TVR

 Dana Nălbaru a venit în studiourile Televiziunii Române alături de colegii din trupă şi astăzi, de ziua ei, când artista împlineşte 37 de ani. „Mă simt norocoasă şi fericită, pentru că minunea din viaţa mea este familia mea – Dragoş şi Sofia. Sunt bucuroasă că am avut şansa să-i am alături de ziua mea şi pe Florin şi pe Mihai, pe care îi simt ca pe o a doua familie”, spune Dana Nălbaru.

Trupa Hi-Q se află zilele acestea în mijlocul filmărilor pentru prima ediţie a emisiunii „În ţara minunilor”, care va fi difuzată pe 31 octombrie, la TVR 2.

Dana, Florin şi Mihai au realizat special pentru emisiunea care debutează la TVR 2 în ultima zi din luna octombrie o şedinţă foto inspirată din povestea „Alice în Ţara Minunilor”. Dana Nălbaru a jucat rolul lui Alice, Florin Grozea s-a deghizat în Iepurele de Martie, iar Mihai Sturzu l-a întruchipat pe Pălărierul cel Nebun. Deşi putea să fie liderul Tinerilor Social Democraţi.

Sedinta foto - Alice - foto si concept Florin Costache - art director Max Turza

„Nu toată lumea ştie că numele meu complet este Alina Daniela Bucur. De la Alina până la Alice e doar un pas. A fost o experienţă plăcută, ne-am jucat puţin în faţa camerei, dar adevărul este că am vrut să le transmitem oamenilor o stare de bine, să îndrăznească să-şi imagineze, să nu uite că nu toate visele ţin de domeniul fantasticului”, spune Dana despre şedinţa foto.

„În ţara minunilor” se va difuza în fiecare joi, de la ora 20.10, la TVR 2. Dana Nălbaru, Florin Grozea şi invitatul lor permanent, Mihai Sturzu, vor aduce săptămânal telespectatorilor poveşti în care personaje sunt români care au reuşit să facă lucruri surprinzătoare în folosul altora, oameni cu idei originale, mici meşteşugari, producători sau întreprinzători care creează produse autohtone speciale.

 

blank