În ultima vreme aflăm tot mai mult despre dieta echilibrată și sănătoasă pe care trebuie să avem grijă să o oferim micilor noștri companioni, câini și pisici.

Sigur, este foarte important să alegem doar mâncare de calitate și naturală pentru animalele noaste de companie, putând astfel să le ajutăm să aibă o vitalitate și o viață mai îndelungată.

Din categoria hranei de înaltă calitate face parte hrana super-premium. Deși pe piață există o gamă variată de hrană super-premium din care să alegem, există ingrediente care fac diferența între diferitele sortimente care se vând în magazinele cu produse destinate animalelor de companie, supermarketuri, farmacii și site-uri de internet. Datorită ingredientelor de cea mai bună calitate, hrana naturală super-premium ajuă la imunitatea, starea generală de sănătate și digestia animalului. Contribuie de asemenea la o dentiție sănătoasă, ajută la îmbunătățirea mobilității și la îmbunătățirea aspectului blăniței.

Alegerea perfectă pentru a le oferi animalelor noastre de companie o dietă echilibrată, naturală și sănătoasă este Lenda.

Originară din Spania, compania Lenda știe care sunt nevoile de alimentație ale câinilor și pisicilor, testând noi și noi rețete pentru a descoperi ingredientele cheie pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă a acestora. Lenda a dezvoltat rețete proprii, cu ingrediente 100% naturale, obținute doar din surse sigure și de calitate superioară. În produsele finale nu există organisme modificate genetic și nu sunt utilizați coloranți artificiali, arome sau conservanți și nici nu prezintă alergeni (grâu, lapte, carne roșie, soia). Hrana de la Lenda sporește imunitatea câinilor și a pisicilor, ajută la digestie, contribuie la sănătatea dentiției, conferă o blană moale și strălucitoare și are un gust foarte apreciat de animăluțe.

Disponibilă în mai multe game, atât pentru pisici cât și pentru câini, Lenda este alegerea crescătorilor de animale din multe colțuri ale lumii iar medicii veterinari o apreciază. Cuprinde produse create ținându-se cont de talia animalului și de vârsta sa, astfel încât acesta să aibă parte de toți nutrienții necesari pentru o dezvoltare sănătoasă. De asemenea, Lenda a dezvoltat produse speciale pentru animalele alergice la cereale.

Carnea este ingredientul principal din toate rețetele Lenda, așadar putem fi siguri că proteinele atât de necesare se vor regăsi în procentul care trebuie în mâncarea animăluțelor noastre. Nu lipsesc nici grăsimile de cea mai bună calitate (ulei de pasăre filtrat și ulei de somon), carbohidrații, vitaminele și mineralele care sunt indispensabile în funcționarea corectă și sănătoasă a organismului.

Lenda are o gamă diversificată, atât pentru câini cât și pentru pisici:

Gama Lenda Original pentru câini, atât în formula uscată cât și conserve, este perfectă pentru consumul zilnic al câinilor din toate rasele. A creat mixuri speciale pentru pui, câini tineri sau adulți, de talie mică sau mare sau pentru câini cu nevoi speciale.

Gama Lenda fără cereale este concepută pentru câinii alergici la cereale și dacă observați acest lucru, aveți la îndemână o soluție simplă: schimbați dieta.

Gama L-Unico pentru câini este elaborată cu ingrediente naturale, fără aditivi sau conservanți de sinteză chimică, conține doar ulei de pasăre filtrat (spre deosebire de „untul și grăsimea animală” mai ieftine ce sunt conținute de multe dintre ofertele din piață) și folosește ca ingredient principal carnea cu valoare biologică ridicată.

Gama Originală Lenda pentru pisici are o varietate de produse de tipul hrană uscată pentru pisoi, pisici sterilizate, pisici tinere și adulte, de orice rasă. Ingredientele premium din care este făcută mâncarea ajută la fortifierea sistemului imunitar al pisicii și previn apariția unor afecțiuni medicale.

Conserve Lenda Naturale fără cereale sunt special create pentru pisicuțele ce dezvoltă anumite alergii la cereale. Dacă această afecțiune nu este ținută sub control, pisicile pot pot suferi simptome grave ca pierderea în greutate, mâncărimi, sau chiar tuse violentă.

Câinii și pisicile noastre nu cer aproape nimic, dar merită pentru toată dragostea necondiționată pe care ne-o oferă, să le oferim mâncare de o calitate excepțională și un gust incontestabil care nu numai că le vor face mai fericite, dar le vor ține și sănătoase pentru un timp mai îndelungat.