Showbiz

„Dama de fier”, flotări chiar și la 83 de ani!

O bătrână din Pennsylvania, cunoscută ca „Dama de fier”, a făcut senzație în Statele Unite după ce a fost filmată făcând flotări la vârsta de 83 de ani. Femeia, numită Edna, a declarat că a început să facă exerciții fizice la vârsta de 60 de ani, pentru a-și menține corpul sănătos și pentru a-și păstra mintea ageră.

Dama de fier, o inspirație pentru comunitatea ei!

Edna a devenit o adevărată inspirație pentru tinerii din comunitatea ei, demonstrând că nu există vârstă pentru a începe să faci exerciții fizice și că poți să fii în formă la orice vârstă. Într-un interviu acordat unui post local de televiziune, Edna a transmis un mesaj puternic tinerilor, spunând: „Nu vă lăsați învinși de vârstă. Vârsta nu trebuie să fie un obstacol pentru a face ceea ce vă place și ceea ce este sănătos pentru voi.”

Întrebată fiind care sunt secretele unui corp sănătos, bătrâna a dat un răspuns surprinzător!

„Alimentul meu preferat este morcovul. De fapt, îmi place atât de mult încât îl consum aproape zilnic. Este o sursă excelentă de nutrienți și fibre, care îmi mențin corpul sănătos și plin de energie. De exemplu, îmi place să-l adaug în supe și salate, sau să-l consum ca atare, tăiat în bastonașe. Este o modalitate excelentă de a adăuga o porție suplimentară de legume în dieta ta.”

„Dama de fier” de fier a devenit un adevărat fenomen pe rețelele sociale, mulți internauți declarând că vor să fie ca ea la vârsta de 83 de ani. Edna a primit chiar și propuneri să devină antrenoare personală pentru cei care vor să urmeze exemplul ei și să facă exerciții fizice la orice vârstă.

blank