Featured, Sport

CUTREMUR la CSM București, după UMILINȚA din Liga Campionilor: Gabi Szabo cere DEMISIA antrenorilor

CSM Bucureşti a pierdut cel de-al doilea meci din Liga Campionilor, 28-30 cu Bietigheim, iar eşecul din Germania nu va rămâne fără urmări, scrie digisport.ro.

Directorul clubului, Gabriela Szabo, a publicat un mesaj pe Facebook, în care lasă în mod clar de înţeles că se caută un nou antrenor, care îi va lua locul suedezului Magnus Johansson, numit în funcţie în această vară.

Ştiu că în sport pierzi sau câştigi. Se pare că nu avem atitudine, nu avem curaj, nu avem voinţă. Avem o echipă cu mari valori, dar sincer nu este suficient. Ca fost sportiv de performanţă, cred că aducerea pe banca tehnică a unei echipe care să fie în valorile şi misiunea clubului este următorul pas.

Am spus că este nevoie de continuitate şi stabilitate, dar cred că interesul clubului este mai presus de orice. Sunt dezamagită. În următoarele zile aştept soluţia din partea stafului tehnic al clubului”, a precizat campioana olimpică din 2000.

În urma rezultatului din Germania, CSM Bucureşti rămâne cu 2 puncte, la fel ca Ferencvaros, în timp ce Bietigheim a devenit liderul Grupei D, cu 3 puncte, iar Vipers are un punct.