Promo

Cum să alegi un spațiu industrial de închiriat în Sibiu

Cauți un spațiu industrial de închiriat în Sibiu? Dacă alegerea unui apartament sau a unei garsoniere este o adevărată provocare, găsirea unui spațiu industrial poate fi o misiune și mai dificilă, mai ales că întreaga locație va fi folosită de mai multe persoane. Așa că pentru a face alegerea corectă, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi, astfel încât să găsești cât mai ușor un spațiu industrial potrivit nevoilor tale, în Sibiu! 

Locația

Atunci când vrei să închiriezi un spațiu industrial, trebuie să acorzi atenție locației în care este amplasată proprietatea. Specialiștii imobiliari recomandă evitarea zonelor cu trafic intens, cum ar fi centrul orașului Sibiu, sau locațiile în care este mult zgomot. Totuși, ar trebui să ții cont și de nevoile tale de distribuție. Dacă vrei să transporți marfa produsă de tine în alte orașe, ar fi ideal dacă ai opta pentru un spațiu industrial aflat la periferia Sibiului, aproape de arterele principale, care fac legătura cu drumul național. Astfel, vei minimiza costurile de transport și timpul de deplasare. În schimb, dacă vei fabrica anumite produse pe care le vei distribui doar la nivel local, ai putea opta pentru un spațiu industrial mai aproape de zonele în care vei livra produsele. 

 

De asemenea, atunci când alegi un spațiu industrial în Sibiu, trebuie să ții cont și de mărimea acestuia. Este necesar să ai la dispoziție spațiul necesar pentru a-ți desfășura activitățile fără probleme, însă, trebuie să ții cont că un spațiu mai mare înseamnă întotdeauna costuri mult mai ridicate.

Disponibilitatea forței de muncă

Un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci când închiriezi un spațiu industrial în Sibiu este disponibilitatea forței de muncă. Dacă alegi să închiriezi o proprietate pentru a deschide o fabrică, trebuie să te asiguri că aceasta se află în apropiere de oraș sau lângă un sat din județul Sibiu, pentru a găsi ușor angajați. Este important ca oamenii care vor lucra în respectivul spațiu industrial să ajungă repede la locul de muncă. Tocmai de aceea va trebui să iei în calcul și existența transportului public, în zona în care se află proprietatea. Într-o zonă în care există acces la mai multe facilități, vor fi întotdeauna mai multe persoane dornice să își găsească un loc de muncă.

Existența facilităților de bază

Pentru unele afaceri, existența unor spații special amenajate este absolut esențială. Spre exemplu, dacă spațiul industrial pe care urmează să îl închiriezi se va transforma într-o fabrică, vei avea nevoie de spații de depozitare pentru angajați, de locuri de parcare special amenajate, dar și de o cantină unde echipa va putea să servească masa. Aceste facilități sunt esențiale pentru închirierea unui spațiu industrial de calitate în Sibiu, așa că este necesar să discuți despre acest aspect cu proprietarul. De asemenea, poți alege un spațiu mai generos, pe care să îl poți amenaja în funcție de preferințele tale.

Designul arhitectural

Dacă ai găsit deja un spațiu industrial care să îndeplinească toate cerințele tale, atunci ultimul aspect pe care ar trebui să îl iei în calcul ar fi designul arhitectural. Chiar dacă este vorba de un spațiu industrial, este important să te concentrezi asupra aspectului general pe care acesta îl va avea. Este important să analizezi înălțimea plafonului, distanța dintre stâlpii de susținere, numărul intrărilor în clădire, etc. De asemenea, va trebui să te asiguri că există suficient spațiu pentru a putea manevra diverse echipamente, sau pentru a depozita marfa pe care o vei produce. 

 

Dacă te afli în căutarea unor spații industriale de închiriat în Sibiu ar fi ideal să ții cont de sfaturile pe care ți le-am oferit, astfel încât să alegi o proprietate care să răspundă nevoilor afacerii tale. Iar dacă nu ai experiență în găsirea unei astfel de locații, poți oricând să apelezi la o agenție imobiliară din Sibiu, pentru că aceasta te-ar putea ajuta să găsești mult mai ușor un spațiu industrial ideal pentru afacerea ta.