Actualitate

Continuă lucrările pe trei străzi din Sectorul 3, anunță Termoenergetica

Termoenergetica București aduce la cunoștința clienților săi că lucrările desfășurate pe trei străzi din Sectorul 3 continuă în desfășurare. Cu toate acestea, acești clienți nu vor resimți nicio perturbare în furnizarea apei calde și a căldurii. Compania menționează că această porțiune de conductă este de o importanță deosebită, deoarece furnizează agent termic primar pentru cartierele Titan, Sălăjan, Ozana, precum și pentru imobilele situate pe Bd. 1 Decembrie 1918, și nu numai.

„Lucrările de înlocuire unui tronson de aproximativ 300 de metri de conductă, aflate în execuție pe străzile Soldat Ștefan Constantin, Prevederii și Trapezului au fost impuse de starea avansată de degradare a conductelor și de necesitatea funcționării în bune condiții a punctelor termice alimentate din acest tronson”, a transmis Termoenergetica, luni, 23 octombrie, pe Facebook.

Această secțiune de conductă unde Termoenergetica desfășoară lucrări este de o importanță deosebită, deoarece realizează conexiunea între Magistrala I Sud și zona industrială Cățelu. Această conductă furnizează agent termic primar pentru cartierele Titan, Sălăjan, Ozana, clădirile situate pe Bd. 1 Decembrie 1918, și multe altele. Rețeaua termică primară are un diametru de 800mm și a fost pusă în funcțiune în 1992, având acum o vechime de peste 30 de ani. Este important de menționat că locuitorii din aceste zone din București nu vor fi afectați de lucrările în desfășurare.

„Vă reamintim că pe perioada executării acestor lucrări, furnizarea agentului termic pentru încălzire și apă caldă NU va fi sistată”, anunță CMTEB.

Se estimează că lucrările vor fi finalizate până la data de 15 noiembrie 2023. Totuși, este important de menționat că durata efectivă de finalizare depinde de complexitatea acestor lucrări.

„Aceste termene de repunere în funcțiune a sistemului sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor”, precizează Termoenergetica.

Clienții CMTEB pot accesa informații prin intermediul mesajelor preînregistrate apelând numărul 031.9442 sau pot obține detalii suplimentare la numărul 0800.820.002. De asemenea, informații sunt disponibile și prin intermediul aplicației Termoalert.

Citește și  Focar de COVID în Prahova: 85 de cazuri în rândul angajatilor unei firme

Termoenergetica dorește să asigure clienții că aceste intervenții sunt necesare și au ca scop îmbunătățirea funcționării sistemului de termoficare. Compania își cere scuze pentru orice disconfort creat și mulțumește pentru înțelegere.

blank