Exista oferte pentru toate tipurile daune pentru locuinte, masini, apartamente, vile chiar asigurari de sanatate sau de calatorie. Astfel, daca ai nevoie de o polita sau de o asigurare facultativa pentru apartament, imobil, vila, casa sau orice alt tip de locuinta si chiar automobil, nu ezita sa ne ceri ajutorul pentru consultanta in asigurari. Oferta noastra este suficient de variata si complexa pentru a gasi o polita ieftina sau una pentru solicitari mai speciale, pentru persoane fizice si juridice. Comanda polita RCA de la TCV si alege sa iti stii in siguranta automobilul, avand acoperire legala in caz de accident. Semnarea contractului de asigurare auto, datorita naturii sale obligatorii, este adesea experimentata de cumparatorul unui vehicul nou ca o simpla formalitate sau chiar o corvoada, in cazul in care soferul trebuie sa se deplaseze pentru a intocmi toate actele necesare.

Vestea buna este ca pe site-ul nostru, tcv.com.ro puteti cumpara o asigurare auto online simplu si rapid, iar grija de a avea repede un RCA valabil. Mai mult decat atat, tot in cadrul site-ului nostru, puteti efectua rapid un calcul RCA, pentru a vedea care este valoarea unei asigurari. Inainte de a stabili contractul de asigurare auto, viitorul asigurat completeaza mai intai un chestionar prin intermediul caruia se ofera anumite informatii detaliate despre masina si despre sofer, istoricul sau in calitate de conducator auto. Datorita unor informatii puse la dispozitie de catre asigurator, persoana care cauta o asigurare RCA ia act de informatiile referitoare la preturile si garantiile viitoarei polite de asigurare generate de firma noastra.

Polita de asigurare nu este altceva contractul de asigurare, dovada materiala a acordului dintre asigurator si asigurat care face posibila acoperirea in caz de accidente si incidente in trafic. De asemenea, o asigurare RCA contine garantiile, conditiile de angajare a asiguratorului fata de asigurat, obligatiile asiguratului etc. De exemplu, cand va semnati actul de asigurare se spune ca achizitionati o polita de asigurare a masinii, ceea ce va da posibilitatea de a putea circula cu autoturismul respectiv. Termenul polita de asigurare este folosit mai mult de profesionistii din domeniu, in timp ce termenul de asigurare auto este unanim acceptat si recunoscut de toti soferii implicati.

In fata multitudinii de companii de asigurari, alegere firmei noastre se poate dovedi a fi cea mai buna optiune, mai ales datorita faptului ca aveti la indemana optiunea de calcul RCA. Echipa noastra a proiectat aceasta optiune de calculare asigurari gratuit si usor de utilizat pentru a va ajuta in alegerea pretului cel mai convenabil. Prin furnizarea unor informatii importante in achizitia asigurarii, acest instrument va putea studia ofertele pietei si va va prezenta cele mai avantajoase asigurari si asta, indiferent de asigurarea pe care o cautati.

A achizitiona si a avea mereu o o asigurare auto valabila este in interesul tuturor, atat al persoanei terte care trebuie sa fie despagubita in cazul in care avem de-a face cu un accident in trafic, cat si al asiguratului, care trebuie sa plateasca despagubirea in cauza. Cu cat aceasta asigurare RCA acopera mai multe riscuri posibile, cu atat beneficiarul si detinatorul masinii pot sa rezolve intr-o maniera amabila despagubirile, in cazul producerii unui accident. Concret, rolul unei asigurari RCA este acela de a se angaja ca persoanele prejudiciate ca urmare unui accident auto, produs din culpa soferului asigurat, vor primi de la firma asiguratoare, despagubirile fiind in acest caz necesare pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale generate in urma accidentului. Astfel, daca in cazul unor asigurari putem vorbim despre posibilitatea ca ele sa fie facultative, acest lucru nu se aplica in cazul asigurarilor RCA care sunt obligatorii.