Ciprian Marica
Actualitate

Ciprian Marica, reacţie incredibilă după acuzele groaznice ale lui Ilie Năstase

Ciprian Marica a părut surprins de acuzele pe care i le-a adus Ilie Năstase. Fostul jucător de tenis a anunţat că a depus plângere penală pe numele fostului atacant al echipei naţionale, pe care îl acuză de înşelăciune şi fals în acte!

Ciprian Marica, reacţie incredibilă după acuzele cutremurătoare ale lui Ilie Năstase. Fostul mare jucător de tenis a anunțat că a depus o plângere penală împotriva foastului fotbalist.

Ciprian Marica, reacţie incredibilă după acuzele groaznice ale lui Ilie Năstase. Fostul fotbalist s-a ales cu o plângere penală

Ciprian Marica a evitat deocamdată să facă vreun comentariu. „Nu vreau să comentez. Nu pot să vorbesc. Sunt la un shooting pentru o casă de pariuri”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

Scandalul ar fi pornit de la niște neînțelegeri de ordin financiar, după ce, în cadrul Bazei Voința,  Marica a construit trei terenuri sintetice de fotbal. Ilie Năstase și Marica, fin și naș, s-au certat după ce fostul fotbalist l-a scos pe fostul jucător de tenis din Fundația „Ilie Năstase”, care administrează Baza Voința.

„Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica”, a spus Ilie Năstase.