FBI
Actualitate

Ce au descoperit agenții FBI în casa fostul președinte american Donald Trump

Fostul președinte al Statelor Unite a fost audiat după ce reședința sa din Florida a fost percheziționată de FBI.

Donald Trump a refuzat să răspundă la întrebările procurorului general din New York legate de ancheta privind posibile fraude comise de una dintre organizațiile sale.

Ce au găsit agenții FBI în casa lui Donald Trump din Florida

Agenții FBI au găsit documente clasificate luate de Trump de la Casa Albă. Fostul președinte a invocat însă al cincilea amendament al Constituției americane și a susținut, din nou, că este victima unei „vânători de vrăjitoare”, potrivit stirileprotv.ro.

„Am refuzat să răspund la întrebările referitoare la drepturile și privilegiile acordate fiecărui cetățean în temeiul Constituției Statelor Unite”, a declarat fostul președinte american Donald Trump într-un comunicat.

Ancheta care îl vizează Donald Trump durează de peste trei ani și urmărește să afle dacă organizaţia fostul președinte al Statelor Unite a indus în eroare creditorii, asigurătorii și autoritățile fiscale, furnizându-le declarații financiare înșelătoare.

De asemenea, în ultima vreme, au existat mai multe zvonuri potrivit cărora Trump urma să-și anunțe candidatura la alegerile prezidențiale din 2024.

FBI a percheziționat luni proprietatea lui Trump din Florida, o intensificare a anchetei federale pentru a stabili dacă a eliminat ilegal înregistrări de la Casa Albă în timp ce își părăsește mandatul în ianuarie 2021.