Showbiz

“ Cântăreața fără chiloți”, Bijou, și-a abandonat iubitul și copilul? Americanul ei o vrea înapoi.

„Fata asta poate să-mi dea foc la mașină, eu tot am s-o iubesc”

BijouÎn urmă cu câteva zile, o emisiune mondenă a scos la iveală secretul bine ascunde al cântăreaței Bijou. Solista a fost acuzată că și-a abandonat fetița, pe care o are cu un american. După ce Bijou a negat totul, tatăl fetei a povestit exact contrariul.

Invitată la o emsiune mondenă, Bijou a susținut că ea nu și-a abandonat niciodată copilul și că are grijă de micuța ei în vârstă de 7 ani, care se află în Franța. Ea l-a acuzat pe tatăl fetiței, Jimmy Barber, că a abandonat-o atât pe ea, cât și pe fiica lor. Cum în fiecare poveste, fiecare om are adevărul lui, bărbatul are altă versiune.

„Am plecat la trei luni după ce Elena a născut. A trebuit să plec, dar nu pentru că așa am vrut, ci pentru că a trebuit. În patru ani și jumătate, cât am stat acolo, nu am muncit nicio zi. Nu aveam bani. Sosise momentul în care trebuia să întrețin o familie. Am plecat pentru că nu aveam nicio șansă să le întrețin”, a specificat bărbatul

Jimmy spune că niciodată nu a părăsit-o pe cântăreață. „Îi trimiteam bani în fiecare săptămână până când am aflat că a plecat în Franța cu un alt bărbat. Noi era încă împreună când am plecat. Ne trimeteam mail-uri din ziua în care am plecat până în ziua în care nu am mai putut să o găsesc”.

Americanul povestește că a căutat-o mult timp și chiar și-ar da viața pentru ea, pentru că o iubește. „ Nu mi-am văzut fetița de când avea trei ani, pentru că Elena nu m-a lăsat. Un copil are nevoie de mamă și de tată. Ea a dispărut timp de două săptămâni. În cluburi de noapte sau.. eram în stare să o iau de nevastă, dar ea a dispărut. Fata asta poate să-mi dea foc la mașină, să-mi fure bani, eu tot am s-o iubesc”, a mărturisit îndurerat bărbatul „cântăreței fără chiloți”.

Diana Matei

Foto:Facebook.com

blank