Vrei să investești într-o bicicletă medicinală profesională pentru o recuperare rapidă și eficientă în urma unui accident care ți-a afectat mobilitatea? Ce spui de o bicicletă recuperare Kinetika, un dispozitiv medical modern, practic și foarte simplu de utilizat.

 

Ce fel de magazin este magazinul online Kinetika?

 

Kinetika.ro este un magazin online creat de societatea comercială Lifecare Concept S.R.L., specializat în dispozitive medicale, remedii naturiste și produse pentru bebeluși. Magazinul Kinetika are la bază un concept care se adresează persoanelor de orice vârstă, de la cei mici clienți și până la adulți trecuți de cea de-a doua tinerețe.

 

Gama Babyline de la Kinetika este o gamă diversă de produse destinate exclusiv bebelușilor, de unde părinții acestora pot cumpăra cântare, termometre, aparate de aerosoli, sisteme de monitorizare, precum și încălzitoare digitale cu aburi pentru biberoane.

Pe de altă parte, gamele de dispozitive de mers și reabilitare, de investigare și diagnostic sau remediile naturiste se adresează persoanelor care se confruntă cu dureri musculare sau au fost diagnosticate cu diferite afecțiuni ortopedice sau neurologice.

 

Cum diferă bicicleta de recuperare Kinetika de o bicicletă medicală obișnuită?

 

Bicicleta de recuperare Kinetika are un design ergonomic și multifuncțional, dar în același timp minimalist. Ea este o bicicletă de mici dimensiuni, perfectă atât pentru antrenarea mușchilor membrelor inferioare, cât li pentru fortifierea celora ale membrelor superioare în vederea realizării unui program de recuperare divers și eficient.

 

Pentru antrenamentul membrelor inferioare, bicicleta Kinetika se utilizează în poziție șezândă, ca și cum te-ai așeza confortabil pe un scaun sau un fotoliu, iar pentru antrenamentul membrelor superioare, se poate folosi așezând-o mai întâi pe o masă.

 

Modelul disponibil pe site la ora actuală este un model îmbunătățit, care oferă rezultate superioare față de modelele anterioare și față de alte aparate de același fel.

 

Unul din principalele avantaje oferite de bicicleta de recuperare Kinetika este faptul că ea permite efectuarea unor exerciții de gimnastică pasivă, atât în interior, cât și în exterior, în locul preferat de utilizatorul său, fără a ocupa foarte mult spațiu.

 

Această bicicletă poate fi utilizată de multe persoane, indiferent de nevoile lor, deoarece permite reglarea intensității de pedalare, iar pedalele sale au o formă ergonomică și un înveliș antiderapant.

 

La manevrarea extrem de facilă a acestei biciclete contribuie și dimensiunile sale compacte, ce permit depozitarea aparatului chiar și în cele mai strâmte spații. De asemenea, pentru a fi cu adevărat ergonomică, designerii săi au conceput-o ca un aparat pliabil, ce se poate strânge atunci când nu este folosită.

 

Dintre cele mai importante dotări și funcții ale bicicletei de recuperare Kinetika amintim display-ul său care afișează: timpul de executare a exercițiilor fizice, caloriile consumate, numărul de pași parcurși, repetări, RPN și SCAN.

 

Greutatea totală a bicicletei Kinetika este de doar 2.4 kilograme, o greutate mult mai mică decât a bicicletelor obișnuite de exerciții pe loc. Astfel, această bicicletă nu numai că se poate depozita chiar și în locurile modeste ca spațiu, ci poate fi mutată de colo-colo în funcție de preferințele și disponibilitatea utilizatorului.

 

De ce să investești în bicicleta Kinetika pentru recuperare?

 

  • Rezultate excelente: Dacă ai suferit un accident sau o boală care ți-a afectat mobilitatea, dar vrei să recâștigi independența de care te bucurai înainte, atunci investește în această bicicleta Kinetika pentru a beneficia de cele mai bune rezultate;
  • Utilizare facilă: Faptul că nu ai mai folosit niciodată o bicicletă de recuperare asta nu înseamnă că vei întâmpina dificultăți în utilizarea bicicletei Kinetika. Această bicicletă de recuperare se poate utiliza intuitiv și nu ai nevoie pentru ea de o experiență vastă cu astfel de mecanisme;
  • Design ergonomic: În ziua de azi, când locuințele devin din ce în ce mai mici și mai scumpe, investiția într-un aparat medical de recuperare este un lux pentru mulți pacienți. Dar bicicleta Kinetika face excepție de la regulă fiind un aparat care nu are nevoie de mult spațiu pentru a putea fi utilizat, iar în momentul în care nu mai este folosită, ocupă și mai puțin din prețioasa suprafață a locuințelor moderne.