Bărbat
Actualitate

Bărbat omorât de o haită de câini la marginea unui sat din Botoșani

Un bărbat din judeţul Botoşani a sfârşit mort pe un câmp, după ce a fost încolţit de o haită de câini. Victima avea mai multe urme de muşcături de corp şi hainele rupte.

În cursul zilei de marţi, sătenii din Broscăuţi, judeţul Botoşani au descoperit cadavrul unui bărbat în vțrstă de 54 de ani, cu hainele rupte şi urme vizibile de muşcături.

Oamenii au chemat Poliţia iar în urma primelor investigaţii s-a ajuns la concluzia că bărbatul a murit în noaptea de luni către marţi, după ce a fost atacat de o haită de câini.

Acesta a traversat un teren agricol, după lăsarea întunericului, către marginea satului. A fost însă atacat de o haită de câini. Bărbatul a încercat să scape, dar se pare a fost încolţit şi muşcat în repetate rânduri.

Până şi pantofii aveau urme de muşcături. Moartea a survenit însă de la o hemoragie, dar şi de la şocul hipotermic. Încercând să fugă de câinii care-l muşcau, bărbatul s-ar fi împiedicat şi în urma căderii a suferit o fractură deschisă în două locuri. Săteanul nu a mai putut ajunge la casele din apropiere pentru a cere ajutor.