Actualitate

Băiețel de nouă ani și bona lui, sfârtecați de un ciobănesc german lăsat nesupravegheat de vecin!

Tragedie în Sectorul 1 al Capitalei! Un copil de 9 ani și bona lui au fost sfâșiați de un câine lup în timp ce se plimbau pe străzile Capitalei! Micuțul a ajuns la spital cu răni grave pe tot corpul, după ce a fost mușcat de mai multe ori de animalul feroce!

Potrivit unor surse, câinele agresiv aparținea unui vecin al familiei copilului și ar fi reușit să scape din curte după ce proprietarul uitase poarta deschisă. Profitând de ocazie, ciobănescul german a ieșit pe stradă și a atacat nevinovați.

Răni grave la cap pentru băiețel!

Băiatul a fost transportat de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde medicii au constatat că a fost mușcat de mai multe părți ale corpului, inclusiv în zona capului! Din fericire, după intervenția promptă a medicilor, micuțul a fost stabilizat și se află în afara oricărui pericol.

Însă nici bona copilului nu a scăpat nevătămată, fiind și ea mușcată puternic de animalul agresiv. Din fericire, starea ei este acum stabilă, după ce a beneficiat de îngrijirile medicale necesare.

Autoritățile de la Secția 5 de Poliție au deschis o anchetă și fac acum cercetări pentru a identifica vinovatul în acest incident șocant. Câinii feroce continuă să fie o amenințare majoră pentru locuitorii Capitalei, așadar, este necesară luarea unor măsuri urgente pentru a asigura siguranța cetățenilor și a copiilor!

„La data de 24 martie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce un minor, însoțit de o persoană, se deplasa pe o stradă, din Sectorul 1, ar fi fost atacat de un câine.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Verificările sunt continuate în vederea stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul”, transmite Poliția Capitalei.

blank