Industria auto second hand a evoluat atat de mult in Romania, incat astazi ai posibilitatea de a achizitiona un vehicul la mana a doua si prin modalitati flexibile de plata. Gama de auto rulate leasing vine la pachet cu garantie service si cu istoric verficat, iar tu poti beneficia de tot confortul si siguranta pe care le ofera un automobil nou.

Ai zeci de modele din care sa alegi, masini aduse la comanda din Germania, care satisfac si cele mai exigente cerinte ale cumparatorilor. Iata cu ce oportunitati te mai asteapta firmele specializate!

 

  1. Calitate premium la costuri reduse

Daca vrei sa achizitionezi pentru firma ta autovehicule aflate in cea mai buna stare de functionare, oferta auto second hand este o decizie inteleapta. Vei putea beneficia de calitate premium la costuri reduse, avand acces la toate facilitatile pe care le integreaza autoturismele noi. Masinile au un rulaj scazut, sunt verificate minutios de catre expertii care le aduc in tara si integreaza dotari de ultima generatie. Nu ai niciun motiv sa te feresti de masinile la mana a doua, daca vrei sa economisesti costuri pe termen lung.

 

  1. Asistenta gratuita pe parcursul procesului de cumparare

Daca nu stii cu exactitate care sunt autovehiculele potrivite pentru flota companiei tale, poti sa apelezi cu incredere la expertii din firmele auto specializate in industria second hand. Iti vor oferi consilierea de care ai nevoie pentru a face alegeri inspirate, raportate la nevoile tale de business. Nu trebuie sa fii expert in mecanica pentru a achizitiona o masina: daca ai intrebari cu privire la tipul de motorizare, consumul de combustibil, dotari si functii, dar nu numai, specialistii iti stau la dispozitie cu raspunsurile lor avizate.

Citeste si...
Aplicarea gletului: instrucțiuni de utilizare și recomandări venite de la meseriași

 

  1. Programele de finantare prin care ai metode flexibile de plata

Programele de credit sau leasing auto sunt un foarte bun instrument de achizitie, atunci cand nu dispui de bani cash. Cele mai mari firme specializate in industria auto second hand au incheiat parteneriate cu finantatori cunoscuti din Romania, astfel incat sa poti beneficia de programe speciale de finantare. In functie de finantator, se impune un anumit avans minim, o anumita periodicitate a ratelor sau un anumit grad de indatorare: tu ai ocazia de a alege exact programul care ti se potriveste, in raport cu nevoile firmei.

 

  1. Beneficiezi instant de programare RAR si numere rosii pentru masina

Cele mai mari firme specializate in industria auto second hand iti ofera, din partea casei, numerele rosii. In plus, toate masinile din oferta lor sunt programate la RAR, astfel incat sa iti poti inmatricula cat mai repede masina, fara sa fii blocat in lungi proceduri birocratice, care necesita asteptare. Iata un alt factor care iti va creste nivelul de confort si pe care merita sa il iei in considerare, inca din start. Achizitia unei masini la mana a doua se face intr-un mediu profesionist, unde nevoile clientilor sunt, implicit, intelese.

 

Auto-leasing.ro aduce masini la comanda si iti ofera un pachet de avantaje extins

Pentru achizitia autovehiculelor la mana a doua, aduse din Germania, iti recomandam – fara doar si poate – compania Auto-leasing.ro. Activeaza de multi ani pe piata si are la baza o echipa tanara, ce se orienteaza spre nevoile clientilor. Pe plaforma web a firmei exista chiar si un formular pentru masini la comanda.

 

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro