Actualitate, Stiri

Au reuşit! Primii homosexuali din România care s-au căsătorit într-un show tv cu un pastor american

Imposibilul s-a produs şi la noi. Trustul ProTv a reuşit să căsătorească primul cuplu de homosexuali pe teritoriul României, în cadrul unei emisiuni concurs despre nunţi.

homosexualiPentru viitoarele staruri gay, producătorii au adus un pastor american care a oficiat căsătoria pe malul lacului Buftea.

Ineditul la emisiunea „Patru nunţi şi o provocare”, care va debuta la sfârşitul verii, nu vor fi nunţile clasice, ci cea oficiată pentru doi homsexuali.

Daniel Ionescu şi Mihai Vântu sunt numele celor doi bărbaţi care vor să apară în show. Ei formează un cuplu de mai multă vreme şi au ca pasiune comună teatrul. Ei au înfiinţat un teatru şi regizează împreună piese care se adresează în primul rând publicului homosexual. Daniel şi Mihai s-au gândit de multe ori la căsătorie, însă niciodată până acum nu le-a trecut prin cap că aceasta va avea loc în România.

Cu două săptămâni în urmă, cei doi ar fi devenit primul cuplu de homosexuali care şi-a oficializat relaţia pe teritoriul ţării noastră, informează presa mondenă.

Ce se va întâmpla cu viaţa lor după ce li se va afla identitatea? Credeţi că Mihai şi Daniel vor putea trăi liniştiţi în România ca un cuplu obişnuit?!

 

Foto:wowbiz.ro