Actualitate

Au fost finalizate lucrările de reabilitare la locurile de joacă din 24 de grădinițe din Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că au fost finalizate lucrările de reabilitare la locurile de joacă din 24 de grădinițe din sector. Echipamentele vechi, care aveau peste 15 ani, au fost înlocuite cu echipamente noi și sigure pentru copii:

„Locurile de joacă din 24 de grădinițe din Sectorul 6 au fost complet reabilitate.
Echipamentele vechi de peste 15 ani, scorojite, rudimentare, au fost înlocuite cu unele moderne, sigure, pe gustul celor mici”.

Locurile de joacă au acum o varietate de echipamente, inclusiv tobogane de diferite forme, trambuline, carusele, balansoare, căsuțe de joc, trenulețe, și complexe de joacă adaptate la diferite grupe de vârstă, toate amplasate pe un tartan moale. Primarul Ciprian Ciucu a menționat, de asemenea, că tot conceptul curților de grădiniță a fost schimbat, oferind clase în aer liber cu table, băncuțe, panouri interactive de joacă, instrumente muzicale și alte facilități. Directorul Grădiniței nr. 209 din Sectorul 6 a menționat că cei mici au fost foarte entuziasmați de noile locuri de joacă din curțile grădinițelor.

„Când au dat prima dată cu ochii de acest loc de joacă, celor mici nu le venea să creadă, erau în culmea fericirii, alergau, entuziasmați, de la un aparat la altul, voiau să le încerce pe toate”.

Primarul Ciprian Ciucu a precizat că aceste lucrări de reabilitare a locurilor de joacă au fost realizate de către echipa Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) din Sectorul 6.

„La toate acestea au muncit colegii de la ADPDU Sector 6. Tot ei au amenajat și curțile grădinițelor, au refăcut aleile, spațiul verde.
Vă mulțumim pentru toată munca depusă. Au ieșit exemplar! Nu mai există așa ceva în București”.

Primarul a subliniat că noile echipamente respectă toate normele de siguranță impuse.

blank