Showbiz

Andreea Esca, pe picior de plecare din Pro TV? Doua televiziuni se bat pe ea

De peste 20 de ani, Andreea Esca se afla la pupitrul stirilor Pro TV, a devenit un brand al postului din Pache Protopopescu si putina lume si-ar imagina-o in alta parte, prezentand jurnalul de stiri al altei televiziuni.Andreea-Esca--pe-picior-de-plecare-din-Pro-TV--Doua-televiziuni-se-bat-pe-ea

Click.ro face insa o dezvaluire de proportii. Stirista ar fi curtata de doua televiziuni importante. Digi 24 si N24 Plus ar fi pus ochii pe Andreea, pentru principalul buletin de stiri. Si cum recent a renuntat la functia de director editorial al revistei „The One”, acest lucru alimenteaza serios bursa zvonurilor.

„Dupa o experienta minunata, la revista „The ONE”, a venit timpul unor noi provocari. E un moment al schimbarilor. Iar eu primesc schimbarea, in egala masura, cu nostalgie si bucurie”, a scris Andreea Esca in momentul in care a decis sa paraseasca revista de suflet. Mai mult, luna trecuta, s-a aflat ca ea si-a inregistrat, pe firma ei, Andreea Esca S.R.L., salutul sau, de la debutul PRO TV, „Buna dimineata, Romania, Buna dimineata, Bucuresti”, scrie click.ro.

De curant, si-a pus la punct si un blog. Insa pe piata media circula zvonuri potrivit carora Adrian Sarbu, mentorul si prietenul Andreei Esca, ar intentiona sa cumpere actiuni la un post tv de stiri si ca doreste sa o ia cu el si pe indragita prezentatoare. Cele doua posturi despre care se vorbeste sunt Digi24, post de stiri al companiei RCS&RDS, patronata de Zoltan Teszari, si N24 Plus, detinut de fratii Ioan si Viorel Micula. Jurnalista nu a confirmat deocamdata zvonurile si e greu de crezut ca acest lucru se va intampla inainte sa si semneze un contract cu vreuna dintre televiziuni.

blank
blank