Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Andreea Berecleanu, adevăratul motiv al divorţului de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu a format un cuplu frumos alături de Andrei Zaharescu, timp de 15 ani. Cei doi au decis să divorţeze însă în urmă cu doi ani.

andreea_berecleanu-andrei_zaharescu_acasa_22_2_5-6-2004_6-46-52_pm_preview

Discreţi cu viaţa personală, Andreea şi Andrei nu au vrut să vorbească despre divorţ. Prezentatoarea Observator a recunoscut însă că nu se mai înţelegeau şi că ea simţea că duce tot greul relaţiei.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea.

La scurt timp după vestea bombă a separării, Andreea şi-a refăcut viaţa alături de medicul Constantin Stan. Ştirista a recunoscut că cei doi s-a apropiat treptat, iar doctorul este o persoană caldă, cu care se potriveşte foarte bine.

“Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică. Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile…”, a spus Andreea Berecleanu, citată de Ok! Magazine.

Întrebată dacă o oficializare a relaţiei cu actualul partener ar schimba ceva în relaţia lor, ştirista a dat de înţeles că i-ar surâde ideea de a îmbrăca rochia de mireasă, însă nu se grăbeşte să facă acest pas.

“M-am măritat devreme şi a durat 15 ani. Cred că oficializarea ar fi binevenită, mă simt perfect ca femeie măritată, dar şi ca iubită fără acte. Dar nu mă gândesc la asta acum, atât timp cât lucrurile merg ca într-o familie, adică suntem o adevărată familie. Încă de anul trecut locuim cu toţii şi Constantin se implică 100% în creşterea şi educaţia copiilor. De multe ori, vor să meargă nu­mai cu el în weekend. Se bat pentru atenţia lui, cu atât mai mult fiindcă le lipseşte, el ajungând seara destul de târziu, după operaţii”, a mai spus Andreea Berecleanu.